مشکل ایمیل: Failed to connect to server

1991i

Member
از افزونه WP-Mail-SMTP برای مدیریت ایمیل‌ها استفاده میکنم.
مشکل اینجاست که ایمیل تست رو نمی‌فرسته و نه ای‌میلی رو دریافت میکنه.
اس ام تی پی هاست و پورت رو هم وارد کردم. این ارور رو میده:

کد:
SMTP -> ERROR: Failed to connect to server: Connection timed out (110)

از افزونه های دیگه‌ایی هم استفاده کردم ولی باز هم همین مشکل رو داره. سرور جیمیل رو بیخیال شدم رفتم یه وب‌میل دیگه با سرور جدا برا خودم گرفتم بازم کار نکرد. نمیدونم دیگه مشکلش از کجاس .. لطفا کمک کنید:rose:

آخرین ویرایش:

1991i

Member
نه! با جی‌میل ارور میده اما 110 نمیده.
فقط این ارور رو میده:
کد:
 ERROR: Failed to connect to server

VAHID216

مدیر بازنشسته
اون ارور 110 به علت ریسپانس ندادن سرور هست که عمل نشده و مشکل از سرویس دهنده هست در مورد دوم که جیمیل رو فرمودین اشکال از مشخصات وارده هست ، برای مطمئن شدن با یک برنامه مثل Thunderbird همین مشخصات رو وارد کنید ببینید می تونید لاگین کنید یا خیر.
موفق باشید

1991i

Member
با برنامه‌ایی که معرفی کردی کار کردم و جی‌میل و شناخت. مشکلی هم نداره! مشکل از افزونه‌س؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
مشکل از دو چیز می تونه باشه :
یک - افزونه مشکل داره که واسه نسخه جدید دو نفر گفتن داره ولی واسه نسخه قدیمش 5 نفر تایید کردن مشکلی نداره .
دوم - IP سرور شما توسط گوگل بن شده که به هر علتی می تونه باشه از اسپم گرفته تا ... .
اگر افزونه رو عوض کردید و از یک افزونه مشابه مثل mailpress و یا غیره استفاده کردید و مشکل پا برجا بود مشکل از سرور شما هستش و تنها راه تغییر سرور تون هست به سروری که معتبر باشه.
موفق باشید

1991i

Member
ضمن اینکه سرور و تغییر دادم، ای‌میل و تغییر دادم، افزونه رو تغییر دادم هیچ اتفاقی نیافتاد و هنوز مشکل داره. باید بیخیال بشم فک کنم و یه راه دیگه‌ایی رو امتحان کنم. به هرحال ممنون :rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا