مشکل از موزیلاست یا IE

Salar

Active Member
این 2 عکس از یه سایت گرفته شده!
چرا اینا با هم فرق دارن؟؟؟؟ 8O :newshocked: :smoke:

iranexplorer.net

Active Member
اقا سالار... در Dreamweaver MX برو به اینجا:

Commands > Add /Remove Netscape resize fix

این تا حدی ناسازگاری های موجود برای نمایش صفحات وب با Mozilla رو برطرف می کنه. بقیه مواردی که مشاهده می کنی واقعا زمان می بره تا بخواهی همه رو سازگار با Mozilla تغییر بدی.

99 درصد کاربران از IE استفاده میکنند. پس شما به هنگام طراحی، ملاکت IE باشه نه Mozilla.

oxygenws

Active Member
استاندارد های طراحی تو طراحی این صفحه رعایت نشده و برای همین به این صورت در اومده. لطفا به سایت www.w3c.com برید و به قسمت validate یه سری بزنید. هر وقت صفحهء شما رو validate کرد، 99% مطمئن باشید که صفحهء شما درست دیده خواهد شد. البته اون validator فقط برای html کار می کنه و اگر خواستید یک validator برای css هم داره که ...

متاسفانه تو ایران هیچ کس --حرفه ای-- کار نمی کنه. (ناراحت نشی، من هم جزو همونام :) )
موفق باشید، امید

iranexplorer.net

Active Member
oxygenws گفت:
استاندارد های طراحی تو طراحی این صفحه رعایت نشده و برای همین به این صورت در اومده. لطفا به سایت www.w3c.com برید و به قسمت validate یه سری بزنید. هر وقت صفحهء شما رو validate کرد، 99% مطمئن باشید که صفحهء شما درست دیده خواهد شد. البته اون validator فقط برای html کار می کنه و اگر خواستید یک validator برای css هم داره که ...

متاسفانه تو ایران هیچ کس --حرفه ای-- کار نمی کنه. (ناراحت نشی، من هم جزو همونام :) )
موفق باشید، امید

اميدخان!

احتياجي هم به حرفه اي كار كردن نيست وقتي خيلي ها حتي تا حالا Mozilla رو نصب نكردند ما براشون وقت صرف كنيم تا اگر زماني نصب كردند بتونن صفحات رو بدون نقص ببينند.

اينكه در خارج همه سازگاري رو رعايت مي كنند بخاطر كثرت كاربراني هست كه از اين نوع مرورگرها استفاده مي كنند. پس بحث حرفه اي كار كردن مطرح نيست فعلا...!

Salar

Active Member
ممنون از هر دو....اما اون سایت من نیست!....
پس مشکل استاندارد های طراحی هست که ایشون رعایت نکردن!...

جدیدترین ارسال ها

بالا