مشکل از من هست یا tlf ؟

amird

خبرگان انجمن فلش
سلام به همه دوستان خوب
من دارم یه پروژه می سازم که توش نیاز بسیار زیادی هست به استفاده از این TLF ولی روانیم کرده پروژه به علت ماهیتش فریماش خیلی زیاد شده در حال حاضر حدود 15000 فریم توی فریم های بالا این TLF احمق می شه (شایدم مشکل از من باشه !) و اصلا نمی ذاره فایلم درست ساخته بشه و همه چیز چشمک زن می شه به محض اینکه لایه ای توش TLF به کار رفته رو پاک می کنم مشکل حل می شه .
البته در بعضب موارد با تبدیل متنهام به سمبل تونستم زیر ابی برم ولی حالا دیگه بدجوری گیر کردم .
فکرشو کردم بیام scene بندی کنم ولی بازم فرقی نکرد .
الان آخرین امیدم به اینه که بیام فایل های swf خارجی برای هر کدم از قسمت ها بسازم و اونها رو دونه دونه لود کنم تا کارم راه بیفته .
اما بدبختی کار اینجاست که وقتی می خوام فایل swfی که توش TLF هست رو لود کنم این ارور گیرم می یاد .
VerifyError: Error #1014: Class flash.text.engine::FontDescription could not be found.

اینم کدی هست که باهاش فایل رو می خوام لود کنم
PHP:
function loadMovie2(evt:MouseEvent):void {
    var myRequest:URLRequest=new URLRequest("down.swf");
    myLoader.load(myRequest);
    addChild(myLoader);
}
movie2_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, loadMovie2);
علتش هم باید مربوط به این باشه Error opening URL 'http://fpdownload.adobe.com/pub/swz/crossdomain.xml'

در ضمن این کد برای فایل های swf عادی درست کار می کنه . فقط مشکلش با فایل های شامل tlf هست !!

اما حالا چه جور می شه از پس این مشکل بر اومد در حد عقل و درک من که نیست . امیدوارم کسی راه حلی براش داشته باشه .
ممنون

آخرین ویرایش:

armanbm

کاربر VIP
سلام امیر جان این ارور مال اینه که این تی ال اف از یه کد خاص استفاده میکنه و میخواد از اینترنت دانلودش کنه و وقتی نمیتونه ارور میده منم وقتی باهاش کار میکردم بعضی موقع ها مشکل ایجاد میکرد البته نه به شدت مشکل شما. و وقتی پابلیش کردم دیگه گیری نداد ....

اما 1500 فریم هم نه 15000 تا فریم آخه فیلم سینمایی هم انقدر نیست چه پروژه ی خفنی هست ؟!!!
شما ماشالله استادی اما راهی نیست به کمک اکشن بشه این تعداد فریم ها رو کم کرد؟
اگه قابل میدونین موضوع پروژه و دلیل زیاد شدنش رو بگین تا شاید بتونیم راه دیگه ای پیدا کنین. البته اگه موضوع کاریه و نمیخواسنم بگین مشکلی نداره. ولی شما به گردن ما حق دارین اگجه کمکی در ساخت پروژه از دست ما ساخته هست بفرمایین در حد امکان در خدمتینم
آخه موضوع اینه تا جایی که من فهمیدم فلش کلا با فایل های حجم بالا مشکل پیدا میکنه و خوب عمل نمیتونه بکنه.

amird

خبرگان انجمن فلش
سلام امیر جان این ارور مال اینه که این تی ال اف از یه کد خاص استفاده میکنه و میخواد از اینترنت دانلودش کنه و وقتی نمیتونه ارور میده منم وقتی باهاش کار میکردم بعضی موقع ها مشکل ایجاد میکرد البته نه به شدت مشکل شما. و وقتی پابلیش کردم دیگه گیری نداد ....

اما 1500 فریم هم نه 15000 تا فریم آخه فیلم سینمایی هم انقدر نیست چه پروژه ی خفنی هست ؟!!!
شما ماشالله استادی اما راهی نیست به کمک اکشن بشه این تعداد فریم ها رو کم کرد؟
اگه قابل میدونین موضوع پروژه و دلیل زیاد شدنش رو بگین تا شاید بتونیم راه دیگه ای پیدا کنین. البته اگه موضوع کاریه و نمیخواسنم بگین مشکلی نداره. ولی شما به گردن ما حق دارین اگجه کمکی در ساخت پروژه از دست ما ساخته هست بفرمایین در حد امکان در خدمتینم
آخه موضوع اینه تا جایی که من فهمیدم فلش کلا با فایل های حجم بالا مشکل پیدا میکنه و خوب عمل نمیتونه بکنه.

ممنون
پروژه خفن نیست !!
والا من خودم به طرف گفتم این راه حل منطقی نیست ولی خودش اسرار داشت فیلماش تکه تکه نشن و همشون توی فریم ها باشن .
منم دیدم حوصله تکه کردن فیلم ها رو ندارم گفتم باشه . فکرشو نمی کردم فلش اینقدر احمق بشه !!
نه بابا چیز کاریی نیست که نخوام بگم یه پروژست از اینا که کلی صفحه داره و هر صفحه عکس و فیلمو از این چیزای معمولی دیگه :دی
ولی منم الان این موضوع رو فهمیدم که فلش بدجورقاطی می کنه روی فایل های حجم بالا !!
ببین دیگه از این بالاتر که یه بار از یه فایل خروجی می گیرم سری بعدی که می خوام از همون فایل بدون حتی یک تغییر خروجی بگیرم فلش خروجی رو درست نمی سازه !!!

در ضمن تئی همین صفحه یه راه حلی گفته که اگر ازش استفاده کنید دیگه این ارور که نمی تونه یه چیزی دانلود کنه هم رفع می شه ..

به هر حال ممنون از پاسخ گوییت لطف کردی
موفق باشی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا