مشکل ابتدایی

Respecter

Member
سلام خدمت دوستان

من تازه شروع کردم به کار تو zbrush یک مشکل داشتم ممنون میشم کمک کنید

من وقتی یک شی 3D mesh میسازم وقتی میخام به 3D plymesh تبدیلش کنم هرچی رو دکمه make polymesh 3D کلیک میکنم هیچ تغییری ایجاد نمیشود
ممنون میشم کمک کنید

سلام

اول مطمئن شو کرک زیبراشت درسته. کیجن x-force باید باشه بقیه خوب نیستن. تو همین فروم هست ...
بعدش مدل رو در حالت ادیت T که انتخاب هست polymesh بزن. همونی که تو صفحه هست پلی مش خواهد بود. اگه دقت کنی به ابزارهای تو قسمت tools هم اضافه میشه.

یا علی

Respecter

Member
همون موضوع اینه اصلا تو tool نمیاد رو edit هم میزنم. همینکه هر دفعه میزنم و هنوز نمیتونم با brush روش کار کنم معلومه تغییر نکرده
من خودم حدس زدم از crack باشه یک زحمتی میکشی به من لینک بدی برای کرک مناسب؟ ممنون میشم
ممنون از راهنمایت

برنامه باز میشه
میگه لایسنس مشکل داره و اکتیو کن
بعد شما نوع اکتیو رو by phon میذاری
بعد کد رو میگیری میدی به کیجن و برات کد مناسب رو جنریت میکنه و بهش میدی.

یا علی

Respecter

Member
نه برنامه که باز میشه فقط این ارور میده:
sorry,incorrect file permissions detected
please re-launch Zbrush "As Administrator"

ممنون از استاد. ببخشید دیر جواب دادم
اگه ویندوزت pass داره گزینه admin رو بزن و رمزو وارد کن
اگه رمز نداره براش بذار و همون مرحله رو برو: برای پلاگین goz برای مکس همین روش کارم رو حل کرد.
یا علی

Respecter

Member
دست گلتون درد نکونه مشکلم حل شد والا تو این فرومهای انگلیسی زبان طول میکشه تا جواب بگیری

Respecter

Member
سلام مجدد
یک مشکل تازه برام پیش امد من وقتی میخوام روی یک شکل بصورت متقارن کار کنم وقتب symmetry رو فعال میکنم محور مختصات مورد نظر رو هم انخاب میکنم بصورت متقارن انجام نمیده یکی از جهت ها فاصله بیشتری با مرکزیت جسم داره

ravanshad

Member
اول ببین شکلی که میخوای روش کار کنی متقارن هست یا نه،چون تنها در این صورت این موضوع پیش میاد.
از منوی tool روی deformation و بعدش روی smart Resym کلیک کن تا مطمین شی آبجکتت متقارنه.جوابشو بده ببینم چیکار کردی.

سلام
استاد درست فرمایش کردند.
از همون dformation گزینه offset هم میتونی جابه جاش کنی البته نمیدونم تو محور تقارن موثره یا نه( ببخشید:green:)
یا علی

Respecter

Member
فکر کنم اشتباه از اول کار بود دوباره که از اول کار کردم به مشکل نخوردم در هر حال ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا