مشکلی در رابطه با yahoo massenger

sanaz_a

New Member
سلام
من چند مدتی هست که نمی توانم به یاهو مسنجر وارد شوم،یعنی با وجود اینکه آیدی و پسورد خود را صحیح وارد میکنم باز پیغام میدهد:
click TRY AGAIN to re-enter your ID and password

یعنی با هر آدیی که بخوام وارد شم همین پیغامو میده.من فکر میکنم مشکل از مسنجرم باشه ولی وقتی آنیستالش کردم دیگه هیچ نسخه ای از یاهو رو نمیتونم نصب کنم،ممکنه مشکل از ویندوزم باشه!
اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
با تشکر

آخرین ویرایش:

mehdinasiri

پارس لند گروپ
آخرین ورژن یاهو مسنجر رو نصب کن و
ctrl+shift+p رو با هم بگیر و در صفحه تنظیمات اطمینان حاصل کن که پروکسی انتخاب نشده

Patris Net

Member
یه بار آنیستال کن و دوباره نصب کن !
چند وقته این طور شدی ؟
ممکنه کسی آیدیت رو لوک کرده باشه !

sanaz_a

New Member
سلام
از راهنماییتون خیلی ممنونم،من از بابت پروکسی مطمئنم که تعریف نکردم ولی نصب آخرین یاهو مسنجر رو امتحان میکنم.

sanaz_a

New Member
سلام
با تشکر از راهنماییتون ولی فکر نکنم که آیدیم حک شده باشه چون من با آیدیهای دیگه هم نمیتونم وارد شم.
در ضمن وقتی آنیستال کردم دیگه نمیتونم هیچ نسخه ای از یاهو رو نصب کنم ولی وقتی رو یه ویندوز ویرچوال نصب کردم مشکلی پیش نیومد.فکر کنم مشکل از ویندوزم باشه!
اگر بیشتر راهنماییم کنید ممنون میشم.

MJ Rayaneh

Well-Known Member
به سايت www.yahoo.com برو و از اونجا ببين در خود سايت ميتوني لاگين كني يا نه! اگه اونجا مشكلي نبود پس اشكال از مسنجرته.

sanaz_a

New Member
بله به خود سایت میتونم لوگین کنم،میدونم مشکل از مسنجرمه ولی وقتی آنیستالش کردم دیگه هیچ نسخه ای از مسنجر رو نمی تونم نصب کنم و مشکل همین جاست...!

mortezarazmi

New Member
سلام
من چند وقتي هست كه وقتي دارم چت ميكنم براي فرستادن عكس مشكل دارم يعني نه ميتونم عكس بفرستم نه ميتونم عكسي دريافت كنم.شما دوستان ميتونيد منو راهنمايي كنيد

جدیدترین ارسال ها

بالا