مشکلی در بلاگر پیدا کردم....

PaRaDoX_LoVe

New Member
سلام من یک مشکلی در بلاگر پیدا کردم
وقتی نوشته جدیدی را می خوام "Post & Publish" کنم Publish می شه اما در "weblog" نشان نمیده و من برای این که بتونم پست جدیدم در "weblog" نشان داده بشه باید به قسمت "template" برم و تمام کدهای template پاک کنم وکدهای خام قالب اصلی را در قسمت "template" بزارم و نوشته را "Post & Publish کنم بد که این کار و میکنم در weblog نوشته جدید نشان داده میشه و حالا تازه باید دوباره برم در قسمت template و کدهای ( کنتر ...یاهو.. موسیقی ..) اضافه کنم.
اگر کسی می تواند من و راهنمای کنه
با سپاس.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
اقا اين مشكل رو فقط شما داري يا كاربرهايي كه از سايتت باز ديد ميكنند هم اين مشكل رو دارند؟

مجيد

PaRaDoX_LoVe

New Member
اين مشكل هم من و هم دوستم كه در آن وبلاك مينوسيم داريم از كساي هم كه از وبلاگ ديدن ميكنند هم سوال كردم بار اول پست من نميبينن ولي بد اون كاراي كه در بالا توضيح دادم و انجام ميدم پست جديد در وبلاگ نشون داده ميشه.

amir_ttr

Member
من اين مشكل رو ندارم.ولي من هنوز كار جي رو شروع نكردم اما نميدونم اين حرفي كه اين آغا ميزنه واسه چيه؟

sajjad_eb

Well-Known Member
منم همین الان با این مشکل بر خوردم . حتی یه پست رو پاک کردم ولی باز نشون می داد . البته نام وبلاگ رو هم عوض کردم ولی اون تغیر رو هم نشون نمی ده . جالب اینجاست که توی فید (feed) همه چیز رو درست نشون می ده .

جدیدترین ارسال ها

بالا