مشکله من با گوگل کمک کنید.

saeemi

New Member
سلام دوستان
من یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که با این که سایتم حدود 4 یا 5 ماهی است که تو گوگل ثبت شده ولی بازدید کننده ای من از گوگل تو این هفته میانگین روزی 4 یا 5 تا بیشتر نبوده قبلا تو صفحات سایتم لینک باکس گذاشته بودم و بعضی از دوستان گفتند مشکل به خاطر این لیکباس هست و لی من حدود 1ماهی میشه که لینک باکسم رو برداشتم ولی هنوز هیچ اتفاق خاصی نیفتاده نمیدم مشکل از کجاست رتبه من تو گوگل 3 بود حالا شده 1 درضمن یادم رفت بگم من سایتم رو با وردپرس راه اندازی کردم اینم آدرس سایتم yahooirani.com تورخدا کمکم کنید تا مشکلم حل شه من که واقعا نفهمیدم مشکلم از کجاست

romance_367

Member
وست عزیز یه سری دلایل وجود داره که رنک یک سایت در گوگل کاهش پیدا میکنه. یکی از اونا وجود روبوت در سایت هستش و اگر شما گوگل ادز داشته باشید و بازدید شما یکباره زیاد شه حتی اکانت ادز شما رو هم مسدود میکنه .
من فکر میکنم رنک بالای شما به خاطر وجود لینک باکس بوده که لینک شما در چند سایت وجود داشته و شما با پاک کردن اون لینکهاتون هم کم شده و اگه قبل از پاک کردن لینک باکستون بوده احتمالا بازدید از سایتتون یکباره بالا رفته بوده و یا حد اقل یکنواخت نبوده.

iran-TEC

Member
در اينترنت به دنبال كتاب 1-2001 بگرد اين كتاب مي تونه كمك هاي زيادي بهت بكنه

1240

Banned
نه اتفاقا خوب ایندکس شده یه چیز حدود 367 تا پیج شما در گوگل ثبت شده
فقط یه کم بد شانسی به نظرم من همه جا رو چک کردم نرمال

saeemi

New Member
سلام به همه دوستان ممنون از پاسخ هاتون من مشکلم رو پیدا کردم و اونو درست کردم مشکل من از قالبی بود که به صورت رایگان اون رو دریافت کرده بودم و بعد از تعویض اون قالب مشکلم رفع شده اسم قالب هم pool بود وبرای وردپرس تهیه شده بود و بازم تشکر از شما به خاطر کمک هایی که کردید.

جدیدترین ارسال ها

بالا