مشکلم رو حل کنید ....دکمه هارو چطور می تونم فرمان بدم

setareh1362

New Member
سلام دوستان
من تازه عضو انجمن شدم و تا به حال از شما خيلي تعريف شنيده بودم اميدوارم كه همينطور باشه و حرفاي دوستانم درست از آب در بياد

خب و اما مشكل من :
توي دريم ويور مشغول طراحي سايتي هستم و براي header يك فلش كه در سوييش طراحي كردم گذاشتم زير header هم يك سري دكمه گذاشتم كه باز طراحي خودمه حالا من مي خواستم بدونم كه چطور مي تونم به اين دكمه فرمان بدم كه page ديگه اي رو توي همون صفحه باز كنه و يا اينكه اصلا يك همچين چيزي ممكنه يا نه ؟؟ ( البته خودم كه مطمپنم ميشه ولي چطوريش رو نمي دونم )) در ضمن اين رو هم بگم كه از زبان برنامه نويسي هيچي حاليم نيس فقط مي دونم كه به كمك شما كارم حتما راه مي افته.

منتظر جواب شما هستم .................................................. ...............................................

PC man

Active Member
بعد از آدرس url اگه self_ رو بزار توي همون صفحه يه صفحه ديگه باز ميشه ولي اگه مي خواي با کليک روي دکمه پنجره جديدي باز بشه blank_ رو در آخر آدرس url اضافه کن.به طور مثال:

(GetURL("www.pageaddress.com/index.php"_blank

setareh1362

New Member
سلام جناب پی سی

من منظورم این بود که می خوام صفحه جدید جای صفحه موجود رو بگیره و بیشتر مشکلم اون اسکریپته که باید بنویسم
آخه هرچی می زنم پیغامی موقع لود شدن می ده و می گه که اون فایل رو که یه صفحه دیگه هستش رو نمی تونه
پیدا کنه (( اون صفحه هنوز آپلود نشده که..... باید آأرس توی هارد رو بهش بدم ))

یه خرده بیشتر توضیح می دادین می تونستم یه چیزای بفهمم ولی بهر حال مرسی از جوابتون

PC man

Active Member
setareh1362 گفت:
سلام جناب پی سی

من منظورم این بود که می خوام صفحه جدید جای صفحه موجود رو بگیره و بیشتر مشکلم اون اسکریپته که باید بنویسم
آخه هرچی می زنم پیغامی موقع لود شدن می ده و می گه که اون فایل رو که یه صفحه دیگه هستش رو نمی تونه
پیدا کنه (( اون صفحه هنوز آپلود نشده که..... باید آأرس توی هارد رو بهش بدم ))

یه خرده بیشتر توضیح می دادین می تونستم یه چیزای بفهمم ولی بهر حال مرسی از جوابتون

اگه امكانش هست يه نمونه بزارين اينجا تا دقيقا بفهمم چي مي خواين

behzad ahmadi

New Member
خوب اگه درست متوجه شده باشم شما می خواید به وسیله اون دکمه ها صفحه ای از همون سایت رو باز کنید ودر حال حاضر که مشغول طراحی هستید سایت رو روی لوکال هاست قرار دادید و لینکی که برای کلید ها تعریف کردید روی اینترنت هستش . به همین علت نمی تونید به جایی که می خواید تا زمانی که روی لوکال هاست هستید دسترسی داشته باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا