سلام. دوستان من از مالتی مدیا بیلدر ورژن 4.9.8.7 استفاده می کنم. پروژمو کامل درست کردم که داخلش چندتا فایل فلش هست که باید اجرا بشه. فلش ها مو از طریق منوی سمت چپ بیلدر انتخاب کردم. یعنی از منوی چپ گزینه فلش رو زدم و بعد یه جای صفحه کلیک کردم و پنجره flash object باز شد. اونجا هم فایل فلشمو از رو هارد انتخاب کردم و ok کردم . حالا اینطوری که برنامه رو اجرا می کنم فلشمو نشون میده .حالا چون میخوام فلش رو از رو cd بخونه تو همین پنجره flash object تو قسمت آدرس فلش ، اولش رو دادم <cd> که از رو cd بخونه ولی نمیخونه.
حتی <srcdir> و <srcdrive> رو هم زدم ولی فلشمو نشون نمیده. فقط در صورتی فلشمو نشون میده که آدرسم از رو هارد باشده نه <cd> و... حالا باید چکار کنم؟ ممکنه که از ورژن بیلدرم باشه؟ فلش پلیری هم که نصب کردم ورژن 10 هستش که فایل های فلشمو از روی هارد راحت نشون میده. آیا از فلش پلیری هست که نصب کردم؟
فقط اگه ممکنه نحوه آدرس دهی فایل فلش رو از رو cd توضیح بدین. متشکر
حتی <srcdir> و <srcdrive> رو هم زدم ولی فلشمو نشون نمیده. فقط در صورتی فلشمو نشون میده که آدرسم از رو هارد باشده نه <cd> و... حالا باید چکار کنم؟ ممکنه که از ورژن بیلدرم باشه؟ فلش پلیری هم که نصب کردم ورژن 10 هستش که فایل های فلشمو از روی هارد راحت نشون میده. آیا از فلش پلیری هست که نصب کردم؟
فقط اگه ممکنه نحوه آدرس دهی فایل فلش رو از رو cd توضیح بدین. متشکر
آخرین ویرایش: