مشکلات یک تازه کار

toranj63

New Member
سلام من یه تازه کار بیلدر هستم .اصولا چیز زیادی از اسکریپت نویسی نمیدونم .میخوام یه برنامه مالتی مدیا تبلیغاتی بنویسم که این برنامه :
1.راهنمای اطلاعات فرهنگی شهر خواهد بود.
2.اطلاعات اصناف و اداره جات چون آدرس و تلفن آنها را در یک جستجوی ساده و فارسی نشان بده.
3اطلاعات اصناف با مشخصه کلاس یا نوع انها از هم جدا بشه,مثلا کلاس کامپیوتر کلاس خیاطان .کلاس ارگانهای دولتی اداره جات
3.قابلیت آپدیت دیتابیس اطلاعاتش باشه.
..............
تا حالا از پستها و فیلهای نمونه دوستان(خصوصا دوستمون silvercover) استفاده کردم.ولی متاسفانه به نتیجه دلخواه نرسیدم.
وقت زیادی ندارم از دوستان خواهش میکنم چنانچه فایل آماده یا نمونه ای دارین بزارین .
آموزش های sqlite رو خوندم ولی حقیقتا هنوز نمیتونم کار زیادی باهاش انجام بدم.
مشکل اصلی من در زمینه سرچ فارسیه.و چگونگی نمایش فیلدهای خاصی از جدول.
ممنون میشم سریعتر کمکم کنید...:rose:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام دوست عزیز
ورودتون رو به انجمن خوش آمد میگم

اول اینکه شما اشتباهاً در بخش برنامه های مولتی مدیا تاپیک ایجاد کرید نه در انجمن مربوط به مولتی مدیا بیلدر

ببینید، شما برای اینکه بتونید این کار رو انجام بدید و بتونید مثلاً با پلاگین SQLite کار کنید، اول باید مبانی اسکریپت نویسی در MMB رو بلد باشید.
حتماً میدونید که جناب Silvercover یک کتاب جامع در این رابطه نوشتن که میتونید اون رو در مبحث مرجع کامل و رایگان MMB دانلود کنید.

درهرصورت، اگر هر مشکلی داشتید میتونید در انجمن Multimedia Builder اون رو مطرح بفرمایید، مطمئن باشید دوستانی زیادی هستند که به شما در حل مشکلاتتون و رسیدن به پاسخ سوالاتتون کمک خواخند کرد، از جمله خود بنده.

فقط لطف بفرمایید قبل از ایجاد تاپیک و مطرح کردن سوالاتتون قوانین انجمن رو بخوبی مطالعه بفرمایید تا احیاناً مشکلی پیش نیاد

ممنون و موفق باشید.

mohsensemsarpour

کاربر فعال
سلام من یه تازه کار بیلدر هستم .اصولا چیز زیادی از اسکریپت نویسی نمیدونم .میخوام یه برنامه مالتی مدیا تبلیغاتی بنویسم که این برنامه :
1.راهنمای اطلاعات فرهنگی شهر خواهد بود.
2.اطلاعات اصناف و اداره جات چون آدرس و تلفن آنها را در یک جستجوی ساده و فارسی نشان بده.
3اطلاعات اصناف با مشخصه کلاس یا نوع انها از هم جدا بشه,مثلا کلاس کامپیوتر کلاس خیاطان .کلاس ارگانهای دولتی اداره جات
3.قابلیت آپدیت دیتابیس اطلاعاتش باشه.
..............
تا حالا از پستها و فیلهای نمونه دوستان(خصوصا دوستمون silvercover) استفاده کردم.ولی متاسفانه به نتیجه دلخواه نرسیدم.
وقت زیادی ندارم از دوستان خواهش میکنم چنانچه فایل آماده یا نمونه ای دارین بزارین .
آموزش های sqlite رو خوندم ولی حقیقتا هنوز نمیتونم کار زیادی باهاش انجام بدم.
مشکل اصلی من در زمینه سرچ فارسیه.و چگونگی نمایش فیلدهای خاصی از جدول.
ممنون میشم سریعتر کمکم کنید...:rose:

دوست عزیز در قسمت کاریابی می تونید مطرح کنید تا نه برای خودتون نه برای دیگر دوستان مشکلی پیش نیاد

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا