مشکلات من با Opera 11!!؟؟

SajadCG

کاربر فعال
سلام.
من توی opera چند مشکل درام:
1.این پیغام خطای که پیوست کردم واسه چیه؟؟؟و چه جوری میشه از شرش خلاص شد؟؟؟
2.opera واسه من بعضی مواقع یکسری صفحات وب رو باز نمی کنه ولی وقتی همون صفحه رو reload میکنم لود میشه!!!
آیا این مشکل برمیگرد به مرورگر یا چیز دیگه ای؟؟؟
مرسیــ:rose:

پیوست ها

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    14.6 کیلوبایت · بازدیدها: 9

jmosawy

Member
1. آیا توی همه سایت ها این پیغام رو مشاهده می کنید؟ اونطور که به نظر می رسه که اینطوری نیست و فقط توی یک سایت خاصی اینطوره، و اونطوری که من می دونم، بر میگرده به خود سایت...
2. برای من هم یک همچین اتفاقی افتاده؛ البته اون سایتی که می رفتم توش از گواهی ssl استفاده می کرد و اینکه خودش اینو قبلا اطلاع رسانی کرده بود که شاید مشکلاتی توی لود شدن پیش میاد...

the_king

مدیرکل انجمن
سلام.
من توی opera چند مشکل درام:
1.این پیغام خطای که پیوست کردم واسه چیه؟؟؟و چه جوری میشه از شرش خلاص شد؟؟؟
2.opera واسه من بعضی مواقع یکسری صفحات وب رو باز نمی کنه ولی وقتی همون صفحه رو reload میکنم لود میشه!!!
آیا این مشکل برمیگرد به مرورگر یا چیز دیگه ای؟؟؟
مرسیــ:rose:

پیغام خطا نیست، اخطار امنیتی یه که امنیت سرویس مثلا ایمن و رمز گذاری شده سایت مورد نظر تضمین شده نیست
و مسئولیت ارتباط با کاربره. اصولا قبل از ارتباط با سرویس های به ظاهر ایمن اول صحت مشخصات خیلی کلی
بررسی میشه، در مورد سایت های درست و حسابی اگه شبکه دیتا دخالت نکنه معمولا نتیجه مثبته و اخطاری هم
مشاهده نمیشه اما در مورد سایت های داخلی اخطار های امنیتی تعجبی نداره.
در زبانه Security گزینه Remember my choice for this certificate رو تیک بزنید و سپس دکمه Approve رو انتخاب کنید
تا مرورگر یادش بمونه که شما با وجود اطلاع از وضعیت امنیتی سایت مورد نظر تمایل به برقراری ارتباط دارید.

مشکل دوم به خاطر کم بودن مقدار زمان Timeout اپرا است، اپرا برای خطوط از ما بهترون که مدام قطع نمی شوند و
سرعتشون بالا است مناسبه اما این مقدار Timeout برای خطوط کند و پر نوسان کمه.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا