مشکلات عجیب 3ds max

3D_lover

Active Member
سلام. من واقعا پشیمونم که 3ds max رو واسه انیمیشن سازی انتخاب کردم.
چون مشکلاتی یهو ظاهر میشه جلو پای آدم که همه چیز رو به هم میریزه و چیزی جز باگ های 3ds max نیست
به عنوان مثال الان من یک کارکتر ساختم، مو های کارکتر تا الان رندر میشد. ولی الان توی رندر نیست. از حالت bufer هم به mr prim تغییر حالت دادم موها رو
ولی بازم خبری از موها در رندر نیست. موتور رندر هم vray هست.
و هرچی آبجکت جدید الان میخوام ایجاد کنم فقط pivot اونها میاد و اسمشون در مدیفایر، ولی نه wire از اونا مشخصه نه خودشون. اصلا غیب شدن... این مشکل رو هم در مکس 2014 داشتم و هم در 2012 که الان تست کردم
:sad::-?

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام درست نیست آدم به خاطر عدم آگاهی یهو یکی از پر فروش ترین برنامه های دنیا رو زیر سوال ببره
دوست من روی حالت geometry بده بعد بهش متریال vray mtl یا بهتر vray hair material بده رندر بهت میده در حد عکس .

3D_lover

Active Member
سلام درست نیست آدم به خاطر عدم آگاهی یهو یکی از پر فروش ترین برنامه های دنیا رو زیر سوال ببره
دوست من روی حالت geometry بده بعد بهش متریال vray mtl یا بهتر vray hair material بده رندر بهت میده در حد عکس .
جونمو نجات دادی. خدا خیرت بده

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

سلام. من واقعا پشیمونم که 3ds max رو واسه انیمیشن سازی انتخاب کردم.

3D_lover عزیز دیگه نشد، با همه بعله با مکس هم بعله !!! پسری به این گلی که مثل آچار فرانسه کار راه اندازه شد پر باگ !!!

و هرچی آبجکت جدید الان میخوام ایجاد کنم فقط pivot اونها میاد و اسمشون در مدیفایر، ولی نه wire از اونا مشخصه نه خودشون. اصلا غیب شدن... این مشکل رو هم در مکس 2014 داشتم و هم در 2012 که الان تست کردم

خب برادر من شاید لایه فعال شما Hidden باشه ، اینجوری هرچی ترسیم کنید فقط Pivot اون تا موقعی که در حالت انتخاب قرار داره نمایش داده میشه ...

دوستان با مکس کمی مهربون تر باشید :wink:

موفق باشید

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
خب برادر من شاید لایه فعال شما Hidden باشه ، اینجوری هرچی ترسیم کنید فقط Pivot اون تا موقعی که در حالت انتخاب قرار داره نمایش داده میشه ...
در تکمیل بگم مکگس 2015 این مشکل رو برطرف کردخ.لایه اگه خاموش باشه بخوایم چیزی ترسیم کنیم پیغام میده

mohammad@er

Well-Known Member
سلام ...

دوستان اینهمه انیمیشن با مکس ساخته شده که کاپو ، جایزه و ... بردن .

شما میای یدفه میگی مکس باگ داره .... ؟؟؟

فکر نمی کنید از ما ها خیلی خیلی با سواد تر پیدا میشه که اگر قرار بر باگ باشه تو همون ساعت اول میفهمن ؟؟؟؟

لطفا دیگه شما کار rlmd رو تکرار نکنید ...

مکس فوق العاده قدرتمنده ولی باید با ابزاراش بازی کنی تا قلقشون دست بیاد ...

موفق و پایدار باشید ... !!!

جدیدترین ارسال ها

بالا