بی بی کد مشکلات این رندر ؟؟؟

HR3D

کاربر فعال
خوبه! ولی مشکلات این رندر :
1- عدم نورپردازی درست
2- عدم تطبیق (طتبیق ؟ تتبیق ؟ ططبیق ؟ تتبیغ؟ ططبیغ؟ تطبیغ؟ طتبیغ؟ :lol: یک کمک کنه ) متریال ها و سبک هاشون ، مثلا یکی کلاسیکه یکی کاملا مدرن و به هم نمی خورن یعنی این رنگ کاغذ دیواری اصلا به رنگ اون چوب کف نمی خوره و تکسچر دیوار درست یو وی نشده
3- همیشه سعی کن وقتی یه مدل آماده ای رو میبینی و وارد کار میکنی اصلا متریال و جنسشو نادیده بگیری و سعی کنی مدل رو با کارت هماهنگ کنی و بعد براش به متریال هم سطح و هم رنگ درست کنی ، مثلا اون رنگ آرامش بخش تخت با در و دیوار مایل به زرد!! اصلا باب میل در نمیاد و حتی خودت هم به این کار نگاه کنی زیاد باب پسندت نیست !
خودم هم اصلا کار های اولیه ام خوب نبود ( بگو خیلی چررررت بود !!! :green:) ولی با دیدن چندتا Making of و آموزش های متعدد و کسب تجربه ، راه و روش اصولی کار زدن دستت میاد و برات مثل آب خوردن میشه :)
ببخشید اگه زیادی تند رفتم انشاا... بازم کار های بیشتر و بهتری ازت میبینیم ولی بازم باید منتظر نظرات تخصصی اساتید بود !
با تشکر:rose:

آخرین ویرایش:

Meiti

Member
سلام خیلی خوبه واسه شروع
ببین برو اینجا
http://www.evermotion.org/tutorials
یه چند تا ازین making of ها بخون همینزور که حمید عزیز گفت
حالا زبانت هم اگه خوب نیست بشین دقت کن فقط به تنظیمات رندر و متریال و نوع نورپردازی
3 4 تا که دیدی دوباره از همین کارت رندر بگیر

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
علاوه بر خام بودن و ساده بودن متریال ها، رنگ بندی اصلا مناسب نیست، موضوع رنگ بسیار بحث مهم و سختیه که باید مطالعات زیاد و تمرین زیادی انجام بدی تا بتونی رنگ های مناسب رو پیدا کنی.
به عنوان مثال کنتراست رنگی رعایت نشده، رنگ قرمز پررنگ و نارنجی چندان مناسب اینجور صحنه ها نیست مخصوصا اگر با کنتراست بالا باشن که واقعا چشم رو خسته میکنه و شبیه شهربازی میشه.
برای تمرین میتونی کارهای معروف و حرفه ای رو وارد فتوشاپ کنی و چند رنگ غالب رو انتخاب کنی و ازشون پالت رنگی بسازی تا بفهمی از چه رنگ های استفاده کرده.
شاید در آینده خودم مطلبی راجع به رنگ گذاشتم چون واقعا اکثرا توی این مورد ضعف دارن.
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا