مشکلاتی با alitalk_1_8_6

nimafire

find / -name Support > u
سلام.
من یه سری مشکل دارم با این برنامه.
اول از همه اینکه از کجا میتونم به فوتر این برنامه دسترسی داشته باشم؟میخوام عوض کنمش.
و دوم اینکه بالای سایت که مینویسه alitalk چجوری میشه حذف کرد؟یعنی title

siavashmusic

Active Member
دوست عزیز این نرم افزار یه پروژه اوپن سورس و داخلی هست نویسنده این سیستم یکی از بچه های ایرانه
بهتره برای حمایت از اون این تغییرات رو انجام ندید

=============
در پوشه include یه فایلی هست که کپی رایت از اون فراخوانی میشه البته توی نسخ گذشته این نسخه رو ندیدم

nimafire

find / -name Support > u
سلام.
من خودم یکی از کسانی هستم که شدیدا با کپی رایت برنامه هایی که دوستان اییرانی مینویسند موافق و حمایت میکنم.
من نمیخوام کپی رایت حذف کنم.فقط میخوام یه تغییراتی توش بدم.
من فولدر inc زیر رو کردم اما نفهمیدم که از کجا فراخوانی میشه

siavashmusic

Active Member
خیلی عالی
حالا مشکلت حل شد یا نه؟
یادمه علی توی سایت خودش در مورد برداشتن این مواردی که مورد نیازت هست توضیح داده بود یه سری به سایتش بزن

.:: Ali ::.

Member
عنوان صفحه درون سند inc/overhall_header.php خط زير رو حذف كنيد و زيرش اعلان سند ، عنوان و متا تگ هاي شخصي رو اضافه كنيد (قسمت html) .

PHP:
echo shooncon($alitalk['sitename'],$alitalk['cachecoldr'],$alitalk['cachecoldl'])

بقيه ي اعلان هاي كپي رايت (غير از يكي) به فرمت base64 كد شده هستند كه بهتره حذف نشن .

فوتر و هدر هم اونطور كه شما فكر مي كنيد نيست ! تمپليت اصلي در فايل install/done.php در زمان نصب برنامه در بانك اطلاعاتي ذخيره مي شن . (elo5$ و elo5$)

موفق باشيد .

nimafire

find / -name Support > u
سلام.
ممنون از جوابتون.حالا این elo5$ و elo5$ چجوری میشه تغییر داد؟

.:: Ali ::.

Member
توجه داشت باشيد كه تغييرات مي بايست قبل از نصب صورت بگيره ؛ توصيه مي كنم اگه كاملا" با تگ هاي HTML آشنائي داريد و بدون پيش نمايش مي تونين نتيجه ي كار رو حدس بزنيد اقدام كنيد .

فايل done.php رو با يك ويرايشگر باز كرده و با جستجوي متغير هاي كذائي (elo5$ و elo5$) تغييرات رو انجام بدين .
باز شدن تگ (>) با r%#d و بسته شددنش (<) با b*%d جايگزين خواهد شد.

در كل ويرايش توصيه نمي شه چون با كوچكترين اشتباه احتمال به هم ريختگي اون هستش .

موفق باشيد .

جدیدترین ارسال ها

بالا