مشورت و راهنمایی خواستن

mohsen_rem23

New Member
سلام به همه دوستان
یه راهنمایی میخواستم
من یه کار مالتی مدیا با فلش 8 درست کردم
برای تحویل باید برروی یه سی دی بصورت اتوران تحویل بدهم
نکته هایی که مهم هست
1- حجم کار است که باید رووی یک سی دی جا بشه ، حجم فایل فلش حدود 400 MB هست ( با برنامه Flash 2 EXE وقتی فایل اجرایی میکنم حجم فایل حدود 10 MB می شود حالا نمیدونم همین فایل اجرایی میشه به اتوران تبدیل کرد)
2- نکته بعدی این هست که سی دی اتووران بر رووی همه ویندوز ها اجرا بشه و نیاز به نصب برنامه خاصی مثل Flash player یا Flash ActiveX یا غیره نباشه

اگه میشه راهنماییم کنید با چه برنامه ای میشه این اتوران رو ساخت

در آخرم یه سوال داشتم ، یه کد با اکشن اسکریپت2 میخوام که به یه دگمه در برنامه نسبت بدم که هر وقت کلیلک کرد پنجره باز شده سی دی اتوران رو کامل ببنده ( هموون کلید خروج توو سی دی های مالتی مدیا )

مرسی ا ز لطف همگی

FlashBank

کاربر فعال
با سلام .
شما همون فایل flash رو خروجی EXE بگیر و با استفاده از MMB اتورادن رو اجرا کن و یا یه کد 3 خطی داره از اون استفاده کن

موفق باشید

farbod_dariush

New Member
عرض کنم خدمتت که باید فایلتو اجرایی سیو کنی بعد کنارش تو سی دی یه فایل تحت عنوان autorun.inf میسازی که متن داخلش این باشه:
[autorun]
OPEN=123.EXE
ICON=123.EXE,0
و به جای 123 باید اسم فای اجراییتو بنویسی
موفق باشی

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
فایل exe کافی است ، اگر فایل exe برای اجرا به فلش پلیر نیاز نداشته باشد و همه فایل های فلش شما در آن بارگزاری شود در نتیجه کاربر نیازی به نصب فلش پلیر ندارد
موفق و پیروز باشید

JavidFlasher

کاربر فعال
این هم کد خروج به دکمه باید بدی تو اکشن اسکریپت 2:
PHP:
on (release) {
	fscommand("quit", "true");
}

mohsen_rem23

New Member
این هم کد خروج به دکمه باید بدی تو اکشن اسکریپت 2:
PHP:
on (release) {
	fscommand("quit", "true");
}

من این کد رو توو فلش 8
یک دگمه ایجاد کردم و توو اکشن این کد رو وارد کردم ولی وقتی اجرا میکنم روی دگمه کلیک میکنم پنجره ای بسته نمیشه

JavidFlasher

کاربر فعال
فلش رو سیو کن بعد ببین تو خود فلش test movieکنی همونجا جواب نمیده با ید خروجی swfبگیری و خارج محیط اونو اجرا کنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا