مشورت برای خرید کیس

سلام به همگی . خوبید سلامتید . خوب خدارو شکر
بچه ها من می خوام یه کیس بخرم با مشخصاتی که در پایین آوردم . اول مشخصات را بخونید تا بعد سوال هام رو بپرسم :

1- CPU : 3.0 INTEL - LGA 775 2 MB CASH
2-MAINBOARD: GIGABYTE 945 INTEL CHIP
3- RAM : 512 MB DDR 2 533 - KING STONE
4-VGA: GIGA - Nx 6500 - 256 MB PCI GEFORCE
5- H.D.D: 160 GB WESTERN DIGITAL SATA 2 3 GB​
وای چقدر زیاد بود . خوب حالا سوال من از شما اساتید سخت افزار . به دلیل اینکه من از سخت افزار هیچی حالیم نیست شما باید کمک کنید تا کلاه برسرم نرود .
سوال اولم اینه که این مشخصات واسه یه سیستمی که می خوایم باهاش کارای گرافیکی کنیم خوبه یا نه ؟
بعد اینکه یه قیمت کلی هم از این قطعات بهم بدید .
در ضمن اگه قطعه بهتری را در هر مورد در نظر دارید بگید .
آخرین سوالم هم مریوط به کسایی هست که مایا کار می کنند : این حرف درسته که بعضی قطعات مثل کارت گرافیک با برنامه مایا سازگار نیستند یا نه ؟
آقا تا منو نزدید حرف رو کم کنم . منتظر جواب هاتون هستم .

confesseur

Member
سلام عزیز دلم
جوابم حاصله تجربه و دانسته های من هستش امید وارم کمک کنه بهت عزیزم
1- cpu 3.0 full خوبه اما حتما باکسش رو بگیر منظورم اونای هست که تو جعبه هستن و نارنجی هستن یه مدل cpu دیگه هست که بهش میگن تلق و فن که سه چهار هزار تومن پایین ترن و اصلا فنشون بدرد نمی خوره و cpu خیلی گرم میکنه طوری که دمای cpu بالای 50 هست اما اون باکسا دمای cpu رو تو سی نگه میدارن در ضمن یکیش چینه و یکیش فیلیپین من نمیدونم کدومش بهتره ولی احساس می کنم فیلیپینیه همونه که باکس نیست
2-ماین برد asus اول و اخرشه تو ایران البته وگرنه تو برند های معتبر اثری از قطعات اشغال نیست در ضمن همیشه asus رو با گارانتی الماس بگیرین
3-گرافیک هم gforce 512 asus 7300 بگیرین که حدود شصت تومنه و سه سال گارانتی الماسه و عجب چیزیه
4- رم کینگستون اصلی با گارانتی real این رم چیپ ست هاش هم کینگ استونه و خیلی کم گیر میاد
5-هارد هم مکستور بگیری با صفاس مکستور 250 چون تولید تایلنده و مکستور های پاییر همه چینی هستن

البته دوستمون راهنمایی خوبی کرد ولی یه چیزی در مورد مادربوردهای Asus بگم که همه مدلهای موجود در باز خوب نیستش بعضی از مدلهاش خوبه و اون هم مدلهای بالاش مثل P5ld2 . P5pl2 , ... ولی جدیدا مادربوردهای گیگا کیفیتشو بالا برده و از خازنهای جامد استفاده کرده که توی امر مادربورد خیلی تاثیر داره

جدیدترین ارسال ها

بالا