Fa مشكل minimize نشدن در MMB

amir5107

New Member
سلام
من برنامه ام را ساختم و تموم شد ولي اين مشكل مسخره كلافه ام كرده!!؟
دستور اجراي اسكريپت رو تو فلش گزاشتم تا بتونم با ام ام بي پنجره را كمينه كنم ولي نميشه يا اگر ميشه ديگه restore نميشه و صفحه سياه ميشه؟؟چرا؟؟؟
اسكريپت اجرا ميشه تمام دستورات را اجرا ميكنه ولي كمينه نميشه.

michelangelo

Well-Known Member
اگر مد رو توی mmb و توی یک باتون وارد کنید چه طور؟؟؟؟
یعنی کد minimize رو توی خود mmb وارد کنید بازم همچین مشکلی پیش میاد؟؟؟
اگر امکان داره ورژن ویندوزتون رو هم ذکر کنید.

amir5107

New Member
سلام به دوست گرامي<br>من آزمايش هايي كه انجام دادم متوجه شدم مشكل از تمام صفحه كردن است و هر زمان كه اين خاصيت رو برمي دارم مشكل حل ميشه.<br>با اين حال هم با دكمه و هم اسكريپت تست كردم ولي تفاوتي نداره.<br>ويندوزم win7 64bits است.<br>با دو سه بار زدن دكمه مينيمايز ميشه ولي ديگه ريستور نميشه و فقط يه صفحه سياه مي ياد .<br>البته توي لبتاپ Win7 64bits&nbsp; ديگه هم تست كردم ولي همين بود!!؟<br>دوست محترم من فايل mmb رو پيوست مي كنم ببينيد مي تونيد يه بلا سرش بياريد!!؟<br>

پیوست ها

• Main.zip
    1,005.7 کیلوبایت · بازدیدها: 43

michelangelo

Well-Known Member
مشکل رو پیدا کردم
اگر شما تیک Full Dcreen Background رو در بخش Page Settings غیر فعال کنید ، این مشکل رفع میشه :wink:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام به دوست گرامي<br>من آزمايش هايي كه انجام دادم متوجه شدم مشكل از تمام صفحه كردن است و هر زمان كه اين خاصيت رو برمي دارم مشكل حل ميشه.<br>با اين حال هم با دكمه و هم اسكريپت تست كردم ولي تفاوتي نداره.<br>ويندوزم win7 64bits است.<br>با دو سه بار زدن دكمه مينيمايز ميشه ولي ديگه ريستور نميشه و فقط يه صفحه سياه مي ياد .<br>البته توي لبتاپ Win7 64bits&nbsp; ديگه هم تست كردم ولي همين بود!!؟<br>دوست محترم من فايل mmb رو پيوست مي كنم ببينيد مي تونيد يه بلا سرش بياريد!!؟<br>

برای اینکه این مشکل پیش نیاد میتونید از

اين كد براي كليد Minimize استفاده كنيد:

PHP:
ScriptTimer("Timer1=Restore","100")
Minimize()

يك اسكريپت به نام Restore هم بسازيد و اين كد رو داخلش استفاده كنيد:

PHP:
If (IsMinimized()) Then
Else
  Restore()
End
ScriptTimer("Timer1=Restore","100")

amir5107

New Member
آقا محمود باز هم جواب نداد!!؟
در ضمن آن دوستي كه گفتن تمام صفحه را بردارم خوب مشكل اينجاست من نمي خواهم تمام صفحه را بردارم!!

MahmoodM30

آقا محمود باز هم جواب نداد!!؟
در ضمن آن دوستي كه گفتن تمام صفحه را بردارم خوب مشكل اينجاست من نمي خواهم تمام صفحه را بردارم!!

دوست عزیز چطور میگید کار نمیکنه من تست کردم درسته بعد نمونه رو هم براتون پیوست کردم دانلود کنید

و کامپایل کنید و اجرا میبینید که هیچ مشکلی نداره و کار میکنه

پیوست ها

• Edit Main.zip
    1,005.6 کیلوبایت · بازدیدها: 55

amir5107

New Member
با عرض پوزش نمونه شما هم كار نميكنه
آقا محمود برنامه شما گاه گاه اي با زدن مينيمايز كمينه ميشه ولي نه هميشه!!!
حدس مي زنم مشكل از win7 , 64bits است روي دو تا از اين ويندوز چك كردم ولي كار نكرد و ويندوز ديگه اي هم در دسترس ندارم.
سيستم عامل شما چيه؟
فايل اجرايي رو پيوست كردم لطفا ببينيد توي os شما خوب اجرا ميشه؟

پیوست ها

• mainexe.zip
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 40
آخرین ویرایش:

MahmoodM30

ددوست عزیز من مشکلی ندارم و روی سیستم من که ویندوز 7 32 بیتی هست خیلی درست کار میکنه

جدیدترین ارسال ها

بالا