مشكل پنل اكشن در فلش 2004

iman_flash

Active Member
سلام
يه مشكلي كه تو فلش 2004 من بهش بر خوردم (البته شايدم نشه بهش مشكل گفت) اينه كه در قسمت اكشن اسكريپت وقتي دستوري رو وارد ميكني فقط ميتوني به صورت دستي روش كنترل داشته باشي و تغييرات اون دستور رو تنظيم كني (يني همون حالت expert mode توي فلشmx) در صورتي كه در فلشmx و نسخه‌هاي قبلي دوحالت normal mode و expert mode وجود داشت كه تو حالت normal mode وقتي دستوري رو وارد ميكردي تكست باكسهايي در اختيارت ميذاشت كه با اونا رو دستورت كنترل داشتي.
حالا ميخوام بدونم اين امكان حذف شده؟ يا تنظيمي در جايي داره كه ميشه اونو به اين حالت در آورد؟ من كه هر كار كردم نشد...

ارادت

eyetouch

Member
سلام ايمان عزيز
ورژني از فلش كه شما استفاده ميكنيد اينه: FlashMX2004 Professional
در اين ورژن همانطور كه از اسمش پيداست بايستي بصورت حرفه اي كار كرد. چنانچه قصد داري بصورت عاديكار كني بايستي از ورژن معمولي فلش 2004 استفاده كني كه در اونصورت خيلي از امكانات ورژن حرفه اي رو در اختيار نخواهي داشت.

موفق باشي.
:wink:

eqbal

Member
سلام عزيزم
پاسخ صحيح به سوال شما اينه:
فلش 2004 اين قسمت normal modeدر پنل اكشن اسكريپتو برداشته و به جاي اون براي designer ها پنل بيهوير رو گذاشته كه امكاناتش كمه!
در واقع تيم طراحان فلش با اين كار گام بزرگي رو در تخصصي كردن و حرفه اي كردن اين نرم افزار برداشته اند.شما هم بهتره كه با مقوله اكشن اسكريپت نگاه حرفه اي تري داشته باشيد. موفق باشيد.

pedymx

Member
سلام
ولي از اينكه بايد همه چيز رو تايپ كنيد نترسيد . فقط
يكي دو روز اولش سخته (اگه قبلا اين كارو نكرده باشيد)
ولي بعدش هم واقعا توي بهتر كار كردن كمك ميكنه و هم كلي حال ميده
خوش باشيد ...

iman_flash

Active Member
ممنون از همگي
اينم واسه خودش حرفيه
ولي من با اكشن مشكل خاصي نداشتم فقط ميخواسم ببينم اين تغيير انجام شده يا نه كه فهميدم.

ارادت

جدیدترین ارسال ها

بالا