مشكل فارسي در دلفي

1Program

Member
با سلام بر عزيزان دلفي كار :
من يك تازه كارم و احتياج به كمك شما حرفه اي ها دارم .
چگونه در دلفي مي توان از فونتهاي فارسي و كلاْ فارسي نويسي استفاده كرد به طوري كه در تمام ويندوزها نمايش داده شود و كاركترهاي آشغال نشان ندهد .
با تشكر... :roll: :roll: :roll:

selda

New Member
سلام دوست خوب
ببين مشكل شما رو زياد ديدم وهمينطور جوابش رو اما به نظر من مشكل شما با يك فارسي ساز قوي و واحد كه با تقريبا همه ويندوز ها سازگار باشه حل ميشه البته بگم حتي ممكن هست مثلا توي captionبهضي كنترلها مثل lable اونهم در ويندوزي مثل XP يه مقدار كركتر چرت بنويسه ولي قطعا در خود فرم به جاي lable همون عبارت فارسي رو مي نويسه كه مي توني به عبارت داخل caption اهميت ندي ؛من خودم اينكارو كردم وتاثيري هم در اجراي برنامه ام نداشته ؛
در ضمن در استفاده از بانكهاي اطلاعاتي هم بانكهاي paradox معمولا با فارسي سنخيتي ندارند ودر استفاده از اونها با فارسي مشكل برات پيش مياد ...
به هر حال اينا تجربه شخصي من بود اميدوارم موفق باشي :eek:

1Program

Member
با سلام بر Selda ي عزيز :

من مي دانم كه براي فارسي كرپن بايد يك Component فارسي داشت ولي من آنرا ندارم .
لطفاْ يك آدرس يا كمپوننت را اگر داري در اختيار من قرار بده .

hoom

Active Member
سلام

من حدود 5 سال پیش یه فونت فارسی سیستم درست کردم و یه کامپوننت هم نوشتم که تایپ فارسی هوشمند داشت و با بانک اطلاعاتی Paradox هم هیچ مشکلی نداشت. حتی چندتا برنامه هم باهاش نوشتم که هنوز کار میکنن. البته آن موقع هنوز ویندوز 98 بود و ویندوز XP به این صورت که خیلی باحال فارسی رو پشتیبانی کنه نبود. الان با ویندوز XP و یا 2000 خیلی راحت میتونین برنامه فارسی بنویسین و به کامپوننت خاصی هم احتیاجی نیست. البته باید ویندوز مد فارسی فعال داشته باشه. یعنی صفحه کلید فارسی اون رو فعال کرده باشید و بقیه چیزها. با همه اینا اگر میخوایید بگید که درصورتیکه از دلفی 6 استفاده میکنید من این کامپوننت و فونت رو براتون میفرستم.

ارادتمند

جدیدترین ارسال ها

بالا