مشكل سخت افزاري يا نرم افزاري در رندر؟؟!!

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
سلام خسته نباشيد
من يه مشكلي براي رندر كردن با سيستمم دارم مشخصات سيستمم
CPU: INTEl Q6600
VGA: XFX 9800 GTX 675M 512 DDR3
RAM: 4 G kingstone
MB:XFX NFORCE 680ISLI INTEL SOCKET 775 DDR2
POWER:GREEN 6P680B
كارت گراف يه كم از رموshair كرده رم سيستم الان 2.6.
تو رندراي بالا كه آبجكتاشون زياده سيستم error ميده.مخصوصا تو mental ray پيغام خطا ميده و از برنامه بيرون مياد.پيغاماشم يا fatal error و يا ميگه فضاي خالي تو تمپنت نداري در صورتي كه 23 گيگ فضاي خالي هست.
نظرتون در مورد قطعات سيستم چيه و به نظرتون اگه رم دستگاه 8 گيگ باشه تو رندرينگ تاثير ميزاره تو آبجكتاي بالا
ممنون ميشم راهنماييم كنين :shock::-?:shock:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
كارت گراف يه كم از رموshair كرده رم سيستم الان 2.6.
من اين قسمتو دقيقا متوجه نشدم، يعني 1.4 گيگ رو كارت گرافيك برداشته؟! چه كارت گرافيك بدجنسيه!
اگه سيستم عاملت xp 32 هست كه اين مشكل طبيعيه و با زياد كردن رم هم مشكل همچنان پا برجاست
ولي اگه 64 بيته ميتوني رمتو اضافه كني كه قطعا تاثير داره
ولي با اين سيستم خوبي كه شما جمع كردي حيفه كه كينگ استون انداختي روش
بهتر بود patriot با كيفيت و قيمت فوق العاده مناسب يا ocz و ... مينداختي

آخرین ویرایش:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
راستي شايد تو تنظيمات كارت گرافيكت ميزان شير رمو داشته باشه
ميتوني نگاه كني، اگه داشت كمش كني تا رمت بيشتر بشه

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلا دوست عزیز
اینکه دستگاه شما 2.6 گیگ رم رو نشون میده مربوط با ویندوز شما ست ،چون 32بیتی هستش و بیش از این مقدار رو پردازنده آدرس دهی نمی کنه .که حتما باید از WIN 64BIT استفاده کنید تا بتونید تا 4 ترابایت رم رو آدرس دهی کنید !!
در ضمن نوع VGA هایی که پسوند GT _ GTX_GTS_GSO دارن هیچ وقت از رم دستگاه به عنوان Share استفاده نمی کنن و این مخصوصه رده GS است .
کمبود RAM این مشکل رو ایجاد نمی کنه چون اگه کم بیاد از Page File بر می داره. این مشکل از کمبوده حجم VRAM شما یعنی حجم رم کارت گرافیک نشعب می گیره که مجبورید سایز تصویر رو کوچیک کنید . به عنوان توصیه ،اگر در کارتون از MAP Scaler استفاده می کنید حتما colapse کنیدش تا VRAM بیشتری در دسترس داشته باشید .همین طور Mesh Smooth رو کم کنید و بیشتر از Relax و Smooth استفاده کنید .
موفق باشید .:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا