مشكل ريش ريش شدن تصوير خروجي

sibesabz14

Member
سلام

علت ريش ريش شدن تصوير خروجي چيه ؟ و براي جلوگيري چه ميشه كرد ؟ اين اتفاق بيشتر مواقعي رخ ميده كه حركت با سرعت زياد تو تصوير داريم .

fa.sa

Member
سلام
خب بخاطر pixel وbitmap بودن تصویرت هست...
می تونی با بالا بردن رزولوشن کارت یا برداری کار کردن از این حالت جلوگیری کنی . البته راه حل دوم بهتره ولی حجم کارت میره بالا:green:
موفق باشی خیلی زیاد...

fa.sa

Member
خب اگه تصویرت رو توی فتوشاپ ساختی منوی Image->Image size رو انتخاب کن و بعد در مستطیلResolution عدد مناسب رو بزن هرچه عدد بالاتر ، کیفیت بهتر:oops:
در ضمن برای ایجاد تصاویر برداری فکر کنم باید از ابزار path استفاده کنی. به نظرم میتونی از نرم افزارهایی که به طور تخصصی تر دارای ابزار برداری هستند استفاده کنی مثل فلش یا کرل و ...

موفق باشی خیلی زیاد:)

sibesabz14

Member
آهااا ! شما داري بحث ايمپورت Picture رو ميگي ! من منظورم فيلمه ، براي فيلم چيكار ميشه كرد ؟

.:. soroosh .:.

Active Member
من هم همین مشکل دوستمون را داشتم .
یک فیلم داشتم که رو نوار مینی دی‌وی ضبط شده بود و بعد هم کپچر شد به صورت فایل با سایز اصلی و خب حجمش هم بالا بود و هیچ مشکلی نداشت .
آوردمش تو پریمیر و روش کار کردم و یه بخشهایی را حذف کردم و ...
بعد به هر صورت و اندازه و کیفیت و ... ای که خروجی میگرفتم تصویر به قول دوستمون ریش ریش میشد .
البته ریش ریش که نمیشه گفت اما دچار خطوط عمودی از بالا به پایین میشد .
تلویزیون های قدیمی یا به قولی عادی را از نزدیک که نگاه میکنید خطوط رنگی تشکیل دهندش را به صورت عمودی میبینیم . این هم تقریبا همون حالت پیش میومد و خیلی خیلی اذیت میکرد و خروجی بدی بهم میداد .
و همونطور که دوستمون هم اشاره کردن این مشکل زمانی که فیلم حرکت با سرعت بالایی داشت بیشتر به چشم میخورد و بیشتر دیده میشد .
شاید یک روز فقط تو اینترنت سرچ کردم و خروجی های مختلف از این برنامه گرفتم با حالات مختلف و ... حتی با بهترین و بالاترین کیفیت که حجم فیلم خیلی خیلی بالا بود باز هم اما همچنان همون مشکل را داشتم ( نهایت مثلا از ۱۰۰ درصد مشکل ۲۰ درصدش حل میشد اما ... )

جدیدترین ارسال ها

بالا