مشكل در ID ياهو (هك ميشه)

alireza64

Member
با سلام
من يه كامپيوتر دارم كه وقتي يه ID تو يا هو مي سازم براي بار دوم وارد نميشه
ويروس كشي هم كردم ولي درست نشد
ديگه نميدونم چه كار كنم
خدايش كمكم كنيد

متشكرم
>|<

mahdi zarei

Member
خوب اگه موقع چت پيغامي اومد به اين صورت
اين عكس رو نگاه كن
و تو اين مايع ها بهش جواب نده
شايد مشكل اين بوده

a Truth Seeking

Active Member
شما با اين نام كاربري نمي تونين وارد صندوق پستي خودتون در سايت Yahoo بشين يا وارد Yahoo Messenger ؟

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام

احتمالا روي سيستم شما تروجان باشه و يكنفر هم از سر بيكاري ID هاي شما را هك ميكنه..

به حرف محمد گوش كنيد اگر ميتونيد وارد بشيد كه هيچ ! مشكل از مسنجر شماست احتمالا اما اگر نه احتمال 99 ٪ تروجان روي سيستم شما وجود داره..

بهتره كه از يك برنامه آنتي تروجان يا تروجان ريموور (عزل كننده تروجان) استفاده كنيد..

موفق باشيد
سايان

AliReza26

Active Member
بين ثبت آي دي و اولين ورودت به ميل باكست چقدر فاصله داره؟؟؟؟؟؟؟؟

spsgorgan

Active Member
دوستان منم يه مشكل دارم . من پسوورد آي ديم يادم رفته . اطلاعات اوليه هم يادم نيست . ميشه كمك كنيد

miladanimator

Active Member
آقا براي اينكه مطمين بشي كه تروجان و از اين اسبهاي تراوا و الاغا نداري برو تو كافي نت و يه آي دي بساز ببين بازم اين مشكلو داري؟

hamidhs

Member
يا ياهومسنجرت اشكال داره
يا اينكه اصلا ياهو در ويندوز 98 نصب شده و با هم همخواني ندارند.
درضمن براي اينكه موقع ثبت يه آيدي جديد پسوردت رو لو ندي بهتره كه پسوردت رو قبل از اتصال به اينترنت در وردپد تايپ كني و بعد از ورد پد كپي و پيست بكني در قسمت پسورد اينجوري پسوردت لو نميره.
حتما وقتي پسوردت رو تو قسمت پسورد تايپ ميكني واسه هكر فرستاده ميشه و اينجوري هكر خيلي راحت هرچي رو كه تو پسورد مينويسي ازت كش ميره!!
مك آفي هم اگر داري آپديتش كن.
اگه هيچ كدوم از اينها نتيجه نداد بزن هارد كامپيوترت رو فورمت كن و بعد دوباره ويندوز بريز. اما به هرحال بايد پيشگيري بكني.

amirhomayoun

Active Member
یه راه خوب!چند وقتی (حدود 6 ماه فکر کنم! ) صبر کن تا ID ت disable بشه . بعد برو دوباره به همون اسم یکی بساز ! شوخی کردم به نظر من هم راهی نداره !

جدیدترین ارسال ها

بالا