مشكل در مورد فايلهاي Avi

Milo

Active Member
مي بخشيد من قبلا يكي رو باري با اين نرم افزار Adobe Premier كار كرده بودم .
اما الان كه با دوربين ديجيتالي مي خوام فيلم ها رو داخل Adobe Premier ايمپورت كنم error مي ده كه فرمت فيلم رو نمي تونه بخونه !!!
از يكي پرسيدم گفتش چون دوربينهاي ديجيتالي فيلم ها رو به صورت فشرده شده مي سازند .
حالا سوال من اينه :
آيا راه حلي هست كه همين فيلم فشرده شده را با Adobe Premier ميكس كنم ؟ يا نه حتما بايد از حالت فشرده خارج بشه ؟
اگه حتما بايد از حالت فشرده خارج بشه با چه نرم افزاري بايد اين كارو انجام بدم ؟ با همين Adobe Premier مي شه ؟ يا نه ؟

saeed_tan

New Member
مي بخشيد من قبلا يكي رو باري با اين نرم افزار Adobe Premier كار كرده بودم .
اما الان كه با دوربين ديجيتالي مي خوام فيلم ها رو داخل Adobe Premier ايمپورت كنم error مي ده كه فرمت فيلم رو نمي تونه بخونه !!!
از يكي پرسيدم گفتش چون دوربينهاي ديجيتالي فيلم ها رو به صورت فشرده شده مي سازند .
حالا سوال من اينه :
آيا راه حلي هست كه همين فيلم فشرده شده را با Adobe Premier ميكس كنم ؟ يا نه حتما بايد از حالت فشرده خارج بشه ؟
اگه حتما بايد از حالت فشرده خارج بشه با چه نرم افزاري بايد اين كارو انجام بدم ؟ با همين Adobe Premier مي شه ؟ يا نه ؟
با سلام خدمت دوست عزیز narcis
اگه دوربین شما از لوح فشرده تغذیه می کنه و با فرمت dvd ضیط می کنه شما می توانید با برنامه canapus procoder می توانید هر فرمتی رو به فرمت دیگر تبدیل کنید و برنامه بسیار قوی و خوبی است واسه فرمتی که پریمیر بخونه و مشکلی نداشته باشه شما microsoft avi تبدیل کنید و اگه دوربین شما فیلم می خوره که بوسیله کارت کپچر و یا پورت وردوی ilinkمی توانید کپچر کنید اگه نوع دوربین و فرمتی که ضبط می کنه واسم بفرستی بیشتر می تونم راهنمایی کنم موفق باشید

Milo

Active Member
دوربین نه از لوح فشرده تغذیه می کنه نه از فیلم از این دوربینهای دیجیتالیه که روی کارت memori عکی و فیلم رو ذخیره می کنند .
اینم مشخصاتش :

CASIO EX-Z57
5.0 MEGA PIXLE DIGITAL CAMERA

hossein_ir

Member
سلام
فايلهاي شما براي چي فشرده است ؟
فايلهاي فشرده به هيچ وج وارد نرم افزار نميشن
بهتره اونها رو تبديل به فرمت Avi نماييد تا درهنگام ميكس مشكلي نداشته باشيد
اگر برنامه كانورتور هم نداريد از جت آديو استفاده كنيد
موفق باشيد

Milo

Active Member
سلام
فايلهاي شما براي چي فشرده است ؟
فايلهاي فشرده به هيچ وج وارد نرم افزار نميشن
بهتره اونها رو تبديل به فرمت Avi نماييد تا درهنگام ميكس مشكلي نداشته باشيد
اگر برنامه كانورتور هم نداريد از جت آديو استفاده كنيد
موفق باشيد

سلام و ممنون
من فایلها رو فشرده نکردم خود دوربین به حالت درشون می آره . نمی دونم . ولی فکر می کنم بخاطر اینه که داحل memori دوربین فضای کمتری رو بگیره . :neutral: نمی دونم چطوری می شه از حالت فشرده شده خارج بشه ؟؟ با jetadiuo هم امتحان کردم نشده :sad: نمی دونم چه کار کنم ؟ :neutral:

hossein_ir

Member
سلام و ممنون
من فایلها رو فشرده نکردم خود دوربین به حالت درشون می آره . نمی دونم . ولی فکر می کنم بخاطر اینه که داحل memori دوربین فضای کمتری رو بگیره . :neutral: نمی دونم چطوری می شه از حالت فشرده شده خارج بشه ؟؟ با jetadiuo هم امتحان کردم نشده :sad: نمی دونم چه کار کنم ؟ :neutral:

سلام
لطفا نوع پسوند رو قرار بديد تا دوستان كمكتون كنند
شما از winrarاستفاده كرديد؟
احيانا درون سي دي مربوط دوربين نرم افزاري براي باز كردن فايلها از حالت فشرده وجود نداره؟

Milo

Active Member
سلام
لطفا نوع پسوند رو قرار بديد تا دوستان كمكتون كنند
شما از winrarاستفاده كرديد؟
احيانا درون سي دي مربوط دوربين نرم افزاري براي باز كردن فايلها از حالت فشرده وجود نداره؟

نه ببینید شاید من سوالم رو بد مطرح کردم و شما منظوره من رو متوجه نشدید .
ببینید من یک دوربین دیجیتالی دارم . که وقتی با اون فیلم میگیرم فیلم رو روی memori ذخیره می کنه و بعد برای اینکه فیلم ها رو به کامپیوتر منتقل کنم با استفاده از یک مبدل که ماله خود دوربین بود و سیم usb دوربین رو به کامپیوتر متصل می کنم . و فیلم ها و عکس هایی رو که گرفتم با نرم افزار مربوط به خود دوربین منتقل می کنم رو pc .
حالا مشکل اینجا است که فایلهای avi حجمشون زیاده . حتما تا به حال به حجم فایلهای dat یا avi که مربوط به show یا فیلم های سینمایی هستش دقت کردید !!! ببینید این فیلم ها حالا مثلا اگر قرار باشه 100MB فضا بگیرند وقتی به حالت فشرده شده در می آیند با اینکه پیوندشون عوض نمی شه ولی حجمشون مثلا نصف می شه . حالا بعضی ها بطور دستی این کار رو انجام می دهند چون نمی خواند فضای pc الکی مصرف بشه ولی این دوربین من خودش کلا فیلم ها رو فشرده شده ضبط می کنه . حالا می خوام ببینیم آیا راه حلی هست که من انجام بدم که این فیلم ها از حالت فشرده شده خارج بشه ؟ وگرنه که من با video editor هم می تونم فیلم ام رو میکس کنم چون پریمیر کار کردن باهاش راحت تر هستش و اینکه اصلا می خوام بدونم چطور می شه فیلمی رو که به حالت فشرده ضبط شده رو از این حالت خارج کنم ؟ :neutral:
ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا