مشكل در مورد افت سرعت كامپيوتر

asbtond

Active Member
سلام
نماز روزتون قبول

من يه روز كامپيوترم را صحيح و سالم خاموش كردم بعد برادرم يه كامپيوتر خريده بود كه طرف بهش گفته بود كارت گرافيكش خرابه با اين حساب من در كيس كامپيوتر بخت برگشته ام را باز كردم و كارت گرافيكي را روي اون كامپيوتر ... انداختم كه اون كار نكرد و من دوباره كارت گرافيكي را روي كامپيوتر خودم انداختم و سپس كامپيوترم را باز كردم كه ديدم ويندوز كامپيوترم كه ايكس پي بود در همون صفحه سياه لود كه زير لوگوي ويندوز يه نوار آبي هست كه هي ميره و مياد بعد صفحه ولكام مياد در همون صفحه لود مونده و لود نميشه:cry:
آقا چشمتون روز بد نبينه من ويندوز را عوض كردم ديدم اوه كامپوترم ابر رايانه شده 2 دقيقه شايد هم بيشتر طول ميكشه تازه ويندوز بوت بشه و بالا بياد قبلا در عرض 30 ثانيه يا كمتر بوت ميشد حالا نميدونم چيكار كنم؟؟؟؟؟؟
حالا حدود يه ماه هست كه اين كامپيوتر بيچاره را خزون خزون استفاده ميكنم كه البته خودم هم اعصابم به هم ريخته كلا ويندوز هم سرعتي نداره كامپيوتر شده تك وظيفه اي (يعني يكار را به زور انجام ميده چه برسه به دوتا كار) 3 تا هم ويندوز عوض كردم
.:cry::cry::cry::cry:
حالا هم اين همه نوشتم بيكار نبودم فقط خواستم قضيه را از اولش خدمتتون شرح بدم.
فقط راهنماييم كنيد.
با تشكر
التماس دعا

Cisco

مدیر انجمن
من که عقلم به جایی نمی رسه ولی تا این حد می گم که نرم افزار speed up my pc رو نصب کن شاید مشکلت رو حل کرد و وقتی که اسکن می کنه خود مشکلت رو هم پیدا کرد.
(فقط حواست باشه اگر دانلود می کنی از سایت خودش دانلود نکن چون احتیاج به ک.ر.ک داره)

sajadjj

Member
به نظر من که ایراد شاید از کابل هارد یا به احتمال زیاد ویروس باشه شاید هم درست جانزدن گرافیک باشه البته شما رم سیستم را دربیاوری ودوباره جا بزنی شاید مشکل حل شود . یاعلی

asbtond

Active Member
با سلام
از اينكه وققتون را واسه مشكل من صرف كردين ممنونم اما
1-رم را با رم ديگري امتحان كردم از اون نبود.
2-كارت گرافيكي را دوباره در آوردم و دوباره سرجاش جا انداختم كه دوباره نشد.
3- اگه از كابل هارد هم بود كه اصلا هارد را نميشناخت
4-مشكل از ويروس و نرم افزار افزايش سرعت هم فراتر مي باشد.

اگر موارد ديگه به ذهنتون مياد ازشون استقبال ميكنم
با تشكر

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام
از اينكه وققتون را واسه مشكل من صرف كردين ممنونم اما
1-رم را با رم ديگري امتحان كردم از اون نبود.
2-كارت گرافيكي را دوباره در آوردم و دوباره سرجاش جا انداختم كه دوباره نشد.
3- اگه از كابل هارد هم بود كه اصلا هارد را نميشناخت
4-مشكل از ويروس و نرم افزار افزايش سرعت هم فراتر مي باشد.

اگر موارد ديگه به ذهنتون مياد ازشون استقبال ميكنم
با تشكر

مادربورد سیستم شما کارت گرافیکی Un-board ای هم داره؟ شاید از زمانی که اولین بار کارت گرافیکی تون
رو در آوردید همچنان داره از کارت گرافیکی Un-board که ضعیف و کنده استفاده می کنه؟

یک موردی رو هم امتحان کنید، موقعی که سیستم رو روشن می کنید همون ابتدای کار کلید Del یا F2 یا هر کلید
تعریف شده دیگه ای رو فشار داده و وارد تنظیمات BIOS شوید و تنظیمات پیشفرض BIOS را فراخوانی کرده و Save
کنید (با گزینه Load default settings یا Load default configuration یا یه چیزی مثل اینها)

جدیدترین ارسال ها

بالا