مشكل در ايندكس نشدن درست سايت

nariman_t

New Member
يه سوالي داشتم من از مديريت محتواي وردپرس استفاده ميكنم و افزونه All in one seo رو هم به درستي پيكربندي و نصب كردم و درست هم مقاديرش رو هم قرار داده و ست كردم
اين سايت من هستش <<< اينجا
در رابطه با سئو كردن قالب خيلي خيلي حرفه اي نيستم ولي تا حداقل ممكن نكات رو رعايت كردم كه مشكلي پيش نياد تنها مشكلي كه هست به ژاين اوضاع سايت من در ايندكس شدن سايتم توجه كنيد >>> اينجا
title ممطالب موردي ندارن ولي Discription مطالب قسمت محتويات كه خودم به صورت دستي در هر پست در قسمت a;; in one seo وارد ميكنم رو اكثراً نشون نميده و به جاش اين چيزها رو نشون ميده
ژانويه 2013 ... بازدیدکنندگان امروز : 28. بازدید امروز : 189. بازدید دیروز : 922بازدید این هفته : 1489بازدید این ماه : 2684کل بازدیدها : 2684تعداد افراد آنلاین : 2
اين قسمت هم مال منوي سايت هستش كه در بالا قرار داره
مشكل از كجا ميتونه باشه اگه اون منو رو بردارم به نظرتون مزالب درست ايندكس ميشن؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام
قالبتون کمی از لحاظ کد نویسی مشکل داره . توصیه می کنم که از افزونه wordpress seo استفاده کنید.

bestdata

Active Member
دوست عزیز گوگل با شما قرار داد نبسته هرچی تو متا تگ description بنویسی رو تو لیست نتایج جستجوش نمایش بده
گوگل الگوریتم خاص برای اینکار داره توی این الگوریتم بعضی اوقات متن متا تگ description رو توضیحات سرچ قرار میده

پیشنهاد ما به شما اینه
1.
description رو خوب و دقیق بنویسید
2. سعی کنید قالب طوری طراحی شده باشد که اول اصل مطلب بارگذاری شود بعد منو ها و...

bestdata

Active Member
متا تگ توضیحات مهم هستند زیرا گوگل ممکن است از متا تگ توضیحات برای خلاصه و چیکده ای برای صفحات سایت شما استفاده کند.توجه داشته باشید که ما ( منظور از ما مهندس های گوگل هست چون این متن ترجمه شده کتاب گوگل است و مقصود تیم سئوقالبفا نیست!) می گوییم: “ممکن است” چون گوگل ممکن است بخشی از متن مطلب صفحه سایت شما را انتخاب کند که بیشتر ارتباط دارد با کلمه مورد جستجوی کاربر ( و این متن انتخابی متا تگ توضیحات سایت شما نباشد!) .
همچنین، گوگل ممکن است از توضیحات سایت شما که در دایرکتوری ها ثبت شده است استفاده کند.
اضافه کردن متا تگ توضیحات برای هر صفحه ای یک راه خوب برای پیشنهاد دادن متنی به گوگل در مواردی که گوگل نمی تواند متن خوبی برای چکیده صفحات انتخاب کند.

اصل متن در کتاب سئو گوگل
Description meta tags are important because Google might use them as snippets for your pages. Note that we say “might” because Google may choose to use a relevant section of your page’s visible text if it does a good job of matching up with a user’s query. Alternatively, Google might use your site’s description in the Open Directory Project if your site is listed there (learn how to prevent search engines from displaying ODP data). Adding description meta tags to each of your pages is always a good practice in case Google cannot find a good selection of text to use in the snippet.

منبع: http://seo.qalebfa.com/seo/seo-basics/description-meta-tag-1391-12-12.html

جدیدترین ارسال ها

بالا