مشكل در انتخاب يك رنج از تاريخ ؟!

greyzero

New Member
با سلام
برنامه اي كه من دارم روش كار مي كنم ، تاريخ رو به صورت YYYY-MM-DD يعني مثلاً 2008-06-12 در بانك اطلاعاتي ذخيره مي كنه تا بتونه از توابع داخلي MySQL براي مديريت تاريخ استفاده كنه . مشكل من وقتيه كه مي خوام يه دامنه از اين تاريخ رو انتخاب كنم كه معادل مثلاً يك ماه شمسي است . يعني مثلاً من مي خوام بدونم كه چه تعداد از فيلدهاي بانك هاي اطلاعاتي در يك ماه شمسي پر شدن . اين در صورتيه كه تاريخ ميلادي هستش اونم نه به شكل تعداد ثانيه ها . مشكل من تو تبديل تاريخ نيست مشكل من تو شمارش هستش . به عبارت ديگه من چطور مي تونم بدونم چه تعداد خبر در ماه خرداد 1387 ارسال شده در صورتيكه تاريخ درج اون اخبار در بانك اطلاعاتي به اون شكلي كه گفته شد ثبت شده . ديگه اينكه اين مقادير بايد براي خروجي به شكل GROUP BY بر حسب تاريخ دسته بندي بشن و مثلاً به صورت :
شهريور 1386 (5)
مهر 1386 (12)
.
.
.
دربيان . يعني يه سيستم آرشيو با شمارش تعداد ارسال در هر ماه .
لطفاً اگه كسي اين مشكل رو حل كرده من رو راهنمائي كنه ممنون مي شم .:)

آخرین ویرایش:

amir01

Well-Known Member
به نظر من اگه تاریخ ها رو با استفاده ()mktime تو دیتابیس ذخیره میکردی بهتر بود. راحت تر هم میتونستی بازه بندی کنی. الان هم میتونی از < یا > اسفاده کنی. البته باید تست کنی ولی ()mktime رو که خودم استفاده کردم جواب داد.
یاحق...

greyzero

New Member
دوست عزيز اينا كه فرمودين مي دونم . اما برنامه تاريخ رو به اين صورت تو ديتابيس ذخيره مي كنه و من نمي خوام اونو دست كاري كنم . پاسخ شما به نوعي پاك كردن صورت مسئله بود (البته ببخشيد كه اينو مي گم) . اگه راه حل خوبي به ذهنتون مي رسه راهنمائي كنيد . به نظر من اين مسئله ي پيچيده اي هستش .

amir01

Well-Known Member
الان هم میتونی از < یا > اسفاده کنی. البته باید تست کنی

ببخشید میشه بگید پس این چیه؟؟؟
جواب سوال کیه پس؟؟
من یه روش پیشنهاد دادم جواب شما رو هم دادم. لطفا اول کامل بخونید بعدا...

جدیدترین ارسال ها

بالا