مشكل در اجراي پروژه(لطفا كمك كنيد)

nima_dir

Active Member
سلام دوستان عزيز
من در حال طراحي يك سايت با asp.net1 هستم.امروز با باز كزدن پروژه يه error داد و پروژم ديگه اجرا نميشه.البته پروژه جديد كه باز ميكنم اجرا ميشه.لطفا منو راهنمايي كنيد چون زحمات چند هفتم به هدر ميره.
عكس اون پنحره رو هم گذاشتم
خواهش ميكنم كمك كنيد

پیوست ها

• UNTITLED.JPG
    UNTITLED.JPG
    13.9 کیلوبایت · بازدیدها: 5

hamid-xp

Member
سلام نیما جان
هیچ نگران نباش اگر هنگامی که می خواهی برنامه را در visual studio اجرا کنی و به این مشکل می خوری مسیر زیر را دنبال کن
iis را باز کن - بر روی website راست کلیک کرده و properties را بزن و در داخل تب directory security رفته و کلید edit را بزن و در پنجره ای که بازر می شود در پایین پنجره گزینه integrated windows authenticated وجود دارد که در سیستم شما احتمالا تیک نخورده است آنرا تیک زده و ok کن و یکبار دیگر برنامه را اجرا کن احتمالا مشکلت حل می شود اگر حل نشد باز هم پیغام بگذار تا راه حل دیگری بگویم چون این مشکل به دلایل مختلف رخ می دهد

nima_dir

Active Member
سلام اقا حميد
عزيز جان اون قسمت تيك خورده
مشكلم هنوز برطرف نشده
ممنون ميشم كمكم كنيد

hamid-xp

Member
ببینم آیا شما این پروژه رو توی یک ویندوز دیگه قبلا نوشته بودید و یا پروژه رو در visual studio باز کردی منظورم اینه که با همین visual studio پروژه رو ساختی یا نه - هنگامی که شما می خوای یه پروژه رو که قبلا داشتی و یا تو ویندوز دیگه یا سیستم دیگه نوشتی در داخل سیستم خودت باز کنی اگه فقط اونو open کنی به همین مشکلی که الان خوردی می خوردی - برای همین ابتدا باید یک پروژه همنام با پروژه اصلی بسازی و سپس پر.ژه اصلی رو به طور کامل روی اون paste کنی تا به این مشکل نخوری اگه بازم مشکلت حل نشد به من بگو تا راه دیگه ای بهت بگم یا باهام تماس بگیری تا کمکت کنم . [email protected]

nima_dir

Active Member
دوست عزيز سلام
من با همون vs كه پروژه رو نوشته بودم اومدم بازش كنم كه نشد اينجوري كه من سرچ كردم مثل اينكه مشكل از iis هست اما نميدونم چطور برطرف ميشه
گفتم ادامه سوالم رو اينجا بنويسم تا اگه كسي مشكل منو داشت بتونه به كمك شما برطرف كنه
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا