مشكل در اجراي صفحات Asp.net در Dreamweaver در هنگام ايجاد كانكشن ديتابيس

behzad ahmadi

New Member
دوستان عزيز سلام.
من جديدا مشكلي با دريم ويور پيدا كردم كه هرچي به ذهن خودم فشار آوردم كه بتونم مشكل رو حل كنم، نتونستم. بهتر اين ديدم كه اينجا مشكلم رو مطرح كنم . شايد كس ديگه ايي هم به همين مشكل برخورد كرده باشه.
من مشغول طراحي سايتي هستم بر پايه ASP.NET در دريم ويور. به هنگام اضافه كردن كانكشن ديتابيس كه از نوع اس كيو ال هست در صفحات ، با پيغام خطاي زير مواجه مي شم.

Line 2: <%@ Register TagPrefix="MM" Namespace="DreamweaverCtrls" Assembly="DreamweaverCtrls,version=1.0.0.0,publicKeyToken=836f606ede05d46a,culture=neutral"

اوايل فكر مي كردم كه ايراد از ويندوز باشه . ويندوز و حتي نسخه دريم ويور رو هم عوض كردم اما باز هم به نتيجه ايي نرسيدم. الان كاملا كلافه شدم و هرچي فكر مي كنم نمي دونم بايد چيكار كنم. اگه كسي هست كه همچين مشكلي داشته و تونسته رفعش كنه به من هم بگه ممنون مي شم.

MDP

Well-Known Member
عزیز من نمی فهمم دقیقا اشکال از کجاست خوب اینو تو ویژوال بنویس ببین بازم ارور میده شما باید سورس کد بزاری نه تنها فقط ارور!:d

behzad ahmadi

New Member
سلام دوستان. از اينكه كسي جواب منو نداد خيلي ممنونم. بالاخره خودم تونستم مشكل رو رفع كنم. اينجا جواب سئوال خودم رو مي نويسم تا اگه كس ديگه ايي هم همين مشكل رو داشت بتونه ازش استفاده كنه. شما بايد براي رفع اين مشكل در Rootسايت خودتون يك فولدر به اسم Bin درست كنيد و فايل DreamweaverCtrls.dll رو از مسير C:\Program Files\Macromedia\Dreamweaver 8\Configuration\ServerBehaviors\Shared\ASP.Net\Scripts توي اون كپي كنيد و خواهيد ديد كه مشكلتون رفع مي شه.

جدیدترین ارسال ها

بالا