مشكل جديد هاستهاي blueHost

Fulll

Member
سلام با هزار اميد رفتيم از بلوهاست هاست تهيه كردم كه از كيفيت كارشون مطمئن باشم

حالا چيزي نگذشته پيغام Exceeded Its CPU Quota

رو مي ده كه شما used more than its share of the cpu in the past 60 second sliding window

كه بيش از 30 ثانيه نمي تونيد استفاده كنيد

اين كه از محدوديت جدديدشون

دوم
مي پرسم چي كار كنم ميگن برو تو TMP folder و شاخه CPU_EXCEEDED_LOGS و جديدترين فايل با پسوند .log رو انتخاب كن

و ببيني در چه مواردي از CPU بيشتر استفاده كردي

ولي نمي گن چي كار كن كه اين مشكل حل بشه !!!

من رفتم ديدم پر از اعلام زمان هايي هست كه CPU Exceeded شده ولي راهش درست كردنش رو نمي دونم

به نظرم هميهش با اين دردسر مواجه خواهم بود

چون االن كه اولشه اينه

واي به ماه هاي ديگه

آخرین ویرایش:

arianhost

Member
اكثر سرور هاي خارجي و شركت هاي خارجي روي منابع سرورشون حساسن و قبلا هم توي همين انجمن ها مطرح شده بود كه در بلو هاست شما اجازه استفاده بالا رو از رم و پهناي باند و سي پيو نداريد و اين 300 گيگ كشكه:)

Fulll

Member
ممنون ، خوب من چطوري اين Eroor رو درست كنم

يايد چي رو دست كار كنم كه درست بشه ؟

آخرین ویرایش:

arianhost

Member
والله اينطور كه من شنيدم راهي نيست! و سرانجام هم به احتمال 80 درصد ساسپند ميشيد:sad:

Fulll

Member
نگو به خدا

دارم سكته مي زنم

خوب اين ارور ها رو كه مي بينم لابد دليل داره سايتم كه زياد كاربر نداره

واسه چي بوده لااقل اون قسمت رو از كار بندازم كه مشكل حل بشه

آخرین ویرایش:

servers24

Member
با پشتیبانیشون در ایران تماس بگیرید و مشکلتون رو بهش بگید، احتمالاً در این موارد باید Refund داشته باشن، خصوصاً که می فرمایید 1 روز بیشتر نیست که استفاده کردید

Fulll

Member
در .log اكثراً ارورو

Fri Dec 7 00:15:24 2007: used 0.38 seconds of cpu time for HTTP Request: yourdomain.com : POST /forum/index.php HTTP/1.1

وجود داره

روش هم vBulletin نصب هست

نمي تونم برم تو كنترل پنل vBulletin كه لااقل يه كاري انجام بدم

آخرین ویرایش:

IranPardakht

Well-Known Member
شما می تونی با پرداخت هزینه اضافی پلان ات رو ارتقا بدی به سروی که قوی تر باشه.
نقطه ضعف این جور پلان ها دقیقا هم بحث Cpu Usage هست.

saeednajafi

Member
من هم اين مشکل رو 4 ماه پيش داشتم ولي بعدش فهميدم مشکل به خاطر يه اسکريپت بود که هر نيم ساعت يه بار ب cron job اجرا ميکردم، وقتي ورش داشتم تا حالا ديگه مشکلي نداشتم ، تازه الان 20 تا سايت از هاست من دارند استفاده ميکنند و هيچ مشکلي نيست
شما هم يه بررسي بکنيد احتمالا يه جايي زياد داريد از cpu کار ميکشيد

arianhost

Member
بله ممكنه برنامه اي اسكريپتي چيزي نصب كرده باشيد كه زيادي سي پي يو رو يوز كنه
:wink:

m-sh

Member
اولا :

مقدار دقیق محدودیت cpu چهل ثانیه در هر 60 ثانیه هست که واقعا مقدار بالایی هست و می شه گفت بالاترین مقدار در هاست های اشتراکی هست ...

دوما :

من مشکل ایشون را بررسی کردم

همون طور که حدس می زدم یه ایرادی توی اسکریپت سایتشون هست که باعث می شه مشکل به وجود بیاد و الکی cpu سرور مصرف بشه...

سایت ایشون یه فروم تازه کار با کمتر از 150 تا کاربر هست در حالی که سایتی مثل www.daneshju.ir/forum که از مشتریان خود ما هم هستند با حدود 7000 کاربر بدون هیچ مشکلی روی بلوهاست کار می کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا