mohammad25
Member
مشكل بزرگ
1. من phpbb.20.8 را روي سايتم داشتم بعد از 2 ماه gzip اون رو فعال كردم
الان بعد از 1 سال با 3000 صفحه و 457 عضو تمام اطلاعاتم پاك شد
ديتا بيس به حجم 20 مگا بايت دارم ولي جواب نميده روي هاست لوكال هم جواب نميده
اگه كسي پيشنهادي داره بگخ
2.چگونه مي تونم از اين ديتا بيس 20 مگيم استفاده كنم يا حداقل مطالب آن را در word يا برنامه ي ديگري باز كنم
3.چگونه ميتونم phpbb بدون مشكل كاملا فارسي نصب كنم كه در صفحه اصلي سايت آخرين اخبار ارسال شده به تالار ها رو داشته باشم مانند سايت مشهد تيم
4.بابا آدم با اين همه برنامه گيج ميشه phpnuk ......phpnuke platinum.....xoops va........vbمن يه برنامه ي مديريت محتوا مي خوام كه اولا كاملا فارسي باشه همهي قسمتاش دوما از نظر امنيتي بالا باشه سوما براي كاربرا راحت باشه چهارما رايگان باشه يا بيشتر از 20 هزار تومان نباشه
5.اصلا چرا سايت مجيد آن لاين تالار phpnuk خود رو برداشت و به جاش از vBulletin Version 3.0.7
استفاده كرده مگه phpnuk مشكلي داشت؟؟؟؟؟
از كمك شما خيلي ممنونم
...............................................................
www.najafabad.com
...................
باشه اينم درستش كردم....
ممنون
1. من phpbb.20.8 را روي سايتم داشتم بعد از 2 ماه gzip اون رو فعال كردم
الان بعد از 1 سال با 3000 صفحه و 457 عضو تمام اطلاعاتم پاك شد
ديتا بيس به حجم 20 مگا بايت دارم ولي جواب نميده روي هاست لوكال هم جواب نميده
اگه كسي پيشنهادي داره بگخ
2.چگونه مي تونم از اين ديتا بيس 20 مگيم استفاده كنم يا حداقل مطالب آن را در word يا برنامه ي ديگري باز كنم
3.چگونه ميتونم phpbb بدون مشكل كاملا فارسي نصب كنم كه در صفحه اصلي سايت آخرين اخبار ارسال شده به تالار ها رو داشته باشم مانند سايت مشهد تيم
4.بابا آدم با اين همه برنامه گيج ميشه phpnuk ......phpnuke platinum.....xoops va........vbمن يه برنامه ي مديريت محتوا مي خوام كه اولا كاملا فارسي باشه همهي قسمتاش دوما از نظر امنيتي بالا باشه سوما براي كاربرا راحت باشه چهارما رايگان باشه يا بيشتر از 20 هزار تومان نباشه
5.اصلا چرا سايت مجيد آن لاين تالار phpnuk خود رو برداشت و به جاش از vBulletin Version 3.0.7
استفاده كرده مگه phpnuk مشكلي داشت؟؟؟؟؟
از كمك شما خيلي ممنونم
...............................................................
www.najafabad.com
...................
باشه اينم درستش كردم....
ممنون
آخرین ویرایش: