مشكل با registery

maral55

Well-Known Member
سلام اميدوارم كه همگي خوب باشيد
من يك مشكل با winxp دارم كه وقتي regeditرو ميزنم يك پيغام خطا مياد كه ميگه Registry edditing has been disabled by your administrator نميدونم چرا اين جوري شده چون قبلا درست بوذ اگه منو راهنمايي كنيد خيلي ممنون ميشم.

Peyman-Pop

Active Member
کامپیوتر شما به احتمال زیاد به یک ویروس ، ورم یا تروجان آلوده شده که دسترسی‌ شمارو به رجیستری قطع کرده . اول باید اون ویروس رو پاک کنید و بعد با یک کی راحت رجیستری به حالت اول برمیگرده .

maral55

Well-Known Member
مرسي پيمان جان براي كمكتون من سكن كردم فكر كنم ويروس هارو پاك كرد
در مورد كي ميشه بگيد كه چي كار كنم كه رجيستري به حالت اول برگرده
ممنون

maral55

Well-Known Member
تو رو خدا كمكم كنيد اين رجيستري رو درست كنم خدا خيرتون بده

Peyman-Pop

Active Member
این کی‌ رو براتون میفرستم اونو در زیر دانلود کنید بعد از باز کردن فایل زیپ فایل کی‌ رو و اجرا کنید یک پیغام yes و no از شما میپرسه روی yes کلیک کنید .

مشکل شما حل می‌شه .

موفق باشی‌ .‌

http://members.lycos.co.uk/persiacracker/Regok.zip

maral55

Well-Known Member
خيلي ممنون پيمان جان از كمكتون
من چند بار با آنتي ويروس خودم سكن كردم ظاهرا چند تا ويرس رو پاك كرد بعد فكر كردم كه ممكنه updateنباشه رفتم onlineهم سكن كردم اون جا هم چند تا ويروس رو پاك كرد
ولي بازم وقتي رو اين كي كه شما لطف كردي فرستاديد كليك ميكنم بازم همون پيغام مياد
ديگه نميدونم چي كار بايد بكنم :cry: :( :cry: :cry:

Peyman-Pop

Active Member
ببینید اگر وقتی‌ اون کی‌ رو اجرا می‌کنید و مشکلتون حل می‌شه اما بعد از ریستارت دوباره مشکل برمیگرده یعنی‌ هنوز ویروس پاک نشده .

اما اگر بعد از اجرای کی‌ وقتی‌ واسه ادیت رجیستری میرید همون موقع هم دوباره اون پیغام رو میده ، یا یک برنامه نصب کردید که داره جلوگیری میکنه از ورود شما به رجیستری یا اون ویروس یا تروجان خیلی‌ براش مهم هست که شما به رجیستری دسترسی‌ نداشته باشی‌ .

از آنتی‌ ویروس نورتون اگر استفاده کنید بهتره ، آخرین آپدیت اونرو هم از سایت www.symantec.com میتونید دریافت کنید .

جدیدترین ارسال ها

بالا