سلام. بنده مدتي پيش، از يكي از ميزبان هاي داخلي هاست گرفتم كه گارانتي 30 روزه داشت. اما بخاطر يكسري مسائلي كه پيش اومد مجبور شديم در 15 اُمين روز قرارداد درخواست استفاده از گارانتي (استرداد وجه) بكنيم. الان تقريبا 11 روزه ايميل رد و بدل ميكنيم كه مثلا چرا حساب شما سيبا نيست يا اينكه اسمتون چيه؟!! يك بار هم درخواست رسيدگي سريعتر داشتم كه در جواب گفتند بله قربان، چشم قربان هاستينگ ما موظفه فلان قدر به حساب شما واريز كنه و از اينجور حرف ها اما باز هم تا الان خبري نشده. من هم بدم نمياد جواب بد قولي رو بدم. پولي كه بايد باز پرداخت بشه رقمي نيست و اگه نگيرمش هم طوري نميشه (به خودشون هم گفتم كه اگه تمايل نداريد پول رو پس بديد حداقل به من بگيد تا از نظر زماني برنامه ريزي كنم و از برنامه هام بيشتر از اين عقب نمونم).
من يه لينك به اين تاپيك براي ميزبان محترم فرستادم و اميدوارم اين مطلب رو بخونند اما حقيقتا الان ديگه برام مهم نيست چه پول رو بريزند به حساب و چه نريزند هر جا كه حرفي از اين ميزبان به ميون بياد من ماجرام رو (كه البته اينجا ننوشتم) مفصلا با لينك و اسنادش مطرح ميكنم. منتهي اگه مسئله زور گيري باشه و تصميم داشته باشند حق مشتري ها رو پس ندند خب طبيعتا آدم بيشتر دلخور ميشه و با شناختي كه از خودم دارم بعيد ميدونم تا زماني كه سود دهي شركت منفي بشه من خوابم ببره.
من كه راه مسالمت آميزي براي حل اين مساله به ذهنم نرسيد شما اگه راهي سراغ داريد بگيد. درضمن تا چند روز ديگه اگه مساله حل نشد همين پست رو ويرايش ميكنم و ماجرامو شرح ميدم تا شما ها كه لطف كرديد و تا اينجاي مطلب رو خونديد بتونيد يك نتيجه گيري درست و حسابي بكنيد.
يا حق.
من يه لينك به اين تاپيك براي ميزبان محترم فرستادم و اميدوارم اين مطلب رو بخونند اما حقيقتا الان ديگه برام مهم نيست چه پول رو بريزند به حساب و چه نريزند هر جا كه حرفي از اين ميزبان به ميون بياد من ماجرام رو (كه البته اينجا ننوشتم) مفصلا با لينك و اسنادش مطرح ميكنم. منتهي اگه مسئله زور گيري باشه و تصميم داشته باشند حق مشتري ها رو پس ندند خب طبيعتا آدم بيشتر دلخور ميشه و با شناختي كه از خودم دارم بعيد ميدونم تا زماني كه سود دهي شركت منفي بشه من خوابم ببره.
من كه راه مسالمت آميزي براي حل اين مساله به ذهنم نرسيد شما اگه راهي سراغ داريد بگيد. درضمن تا چند روز ديگه اگه مساله حل نشد همين پست رو ويرايش ميكنم و ماجرامو شرح ميدم تا شما ها كه لطف كرديد و تا اينجاي مطلب رو خونديد بتونيد يك نتيجه گيري درست و حسابي بكنيد.
يا حق.