مشكل با نوشته هاي سايت

dezchilds

Member
سلام دوستان ميخواستم بدونم دليلش چيه كه بعضي وقتها توي صفحات نوشته ها به صورت ناخوانا ميشوند عكس زير رو ببينيد
site.jpg

ninjaghaleb

Member
با سلام

این کد را بعد از تگ Head قرار دهید

کد:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

با تشکر

dezchilds

Member
سلام دوست عزيز گذاشتم ولي تاثيري نداشت البته لازم به ذكره كه فايل ها پسندشون tpl هست

dezchilds

Member
سلام دوست عزيز من از اسكريپت vld personals استفاده مي كنم زبانش كه php هست ولي فايل هاي قالبش با فرمت tpl هستند و وقتي فارسي مي نويسيم اينطوري ميشه البته جالبه كه فقط توي home page نوشته ها به اين صورت ميان و ادامه ي مطلب يا همون كل مطلب همچين چيزي نداره فقط آخرين اخبار كه قسمت كوچكي از متن هست و توي صفحه ي اصلي نمايش داده ميشه اين مشكلو داره

ninjaghaleb

Member
با سلام

دوست عزیزشاید این نرم افزار زبان فارسی را پشتیبانی نمیکند

برای نوشتن PHP بهتر است که از Adobe Dreamweaver استفاده نمایید

با تشکر

asirap

Member
ninja ghaleb عزیز ربطی نداره ایشون مشکل از سیستمشون هست که با utf8 مشکل داره انگار
فکر نکنم بشه کاریش کرد در فروم پشتیبانی خود این سیستم بپرسین بلکه بدونن

Mohammad

Member
من دلیل قطعی برای این ندارم اما این احتمال هم هست که اگر از نرم افزار ftp استفاده می کنید این مشکل به وجود بیاد

sharktech

کاربر فعال
این برای این اینطوری میشه چون برنامه نویسی صفحه اصلی اینطوریه که میاد و مثلا حدود 70 حرف رو از یه مطلب می خونه و نشون میده.

حالا فارسی با انگلیسی یکم فرق داره و هنگام شمارش این حروف از یه حرف یه چند بایتی کم خونده میشه و وقتی که از یه حرف فارسی یه چند بایت حذف بشه اون حرف دیگه فارسی نیست و هنگام نمایش هم به صورت یکی از حروف هگز دسیمال نمایش داده میشه.

البته این مشکل رو میشه به راحتی حل کرد و راهش هم اینه که یکم با برنامه نویسی php آشنا باشی.

dezchilds

Member
سلام با تشكر با كمك دوستان و sharktech الحمد الله تونستم مشكل رو حل كنم تعداد كاراكتر هاي دريافتي رو افزايش دادم و مشكل حل شد دستتون درد نكنه

آخرین ویرایش:

dezchilds

Member
سلام البته اين روشي كه من انجام دادم فكر نكنم علمي باشد و دوباره مشكل ايجاد ميكنه

جدیدترین ارسال ها

بالا