مشكل با كيفيت عكس در فايل swf

aminem

Member
سلام به همه.
من يسري عكس دارم تويه يه فايل swf .وقتي ميخواستم توي صفحه تنظيمشون كنم سايزشون رو هم بزرگتر از سايز مورد نياز ميگرفتم و بعد resize ميكردم(چون اگه همون سايز باشه وقت ديدن كيفيت مياد پايين) .قبلا خيلي خوب نشون داده ميشدن ولي الان خيلي كيفيت بده. فقط هم دو تا از عكس ها اينطوره و بقيه مشكل نداره به اين حد!!!
چه كنم به نظر شما؟! :?:

اول اين كه توضيحات شما خيلي سر بسته بود و من نتونستم كامل بفهمم چيه .. ولي از اونجا كه مي گي فقط دو تاشون اين طوري شدن و بقيه خوبه .. خوب مقايسه كن از تمام جهات يك خوب و با يك بد مقايسه كن ببين چي تو اولي گذاشتي يا چه عملي انجام دادي كه توي دومي انجام ندادي ولي اگه سعي كني يه نمونه بزاري شايد بهتر بتونم بهت كمك كنم...

aminem

Member
مشكل اينجاست كه هيچ كدوم هيچ فرقي نداره. تا 15 روز پيش مثل هم بودن. اما حالا اينجوري شده!!
quality ش رو هم 100% ميزارم. حتي عكسشم يه بار ديگه با يه سايز ديگه ساختم!

farjami

New Member
حتما کیفیت عکست از 30kbكمتر است
ببين ميتوني همون عكس رو با كيفيت بالاتر پيدا كني

aminem

Member
من براي اينكه ميخواستم كيفيت يسري از عكس هام بالاتر از بقيه باشه سايزشون رو بزرگتر از سايز مورد نياز ميگرفتم.و بعد تغيير سايز ميدادمشون (تناسب سايز هم رعايت ميكردم تا عكس ضايع نشه) ولي بعد از مدتي ديگه عكسهام كيفيتشون ميومد پايين .ديگه هم درست نميشد.
براي همين مجبور شدم كه سايز رو همون سايز اصلي بگيرم ولي Quality خود فايل رو ببرم روي 100.
:wink: به همين سادگي ولي هنوز مشكل رو نميدونم چي بود شايد از نصب فلش پلير 7 بوده .نميدونم هنوز ولي مشكل حل شد.
عكس هام هم در اوج كيفيتن و ربطي به اون چيزي كه اون دوستمون گفتن نداشت

منم حس مي كنم اشكال باز بر مي گرده به باگهاي جديد فلش 2004 .. راستي با فلش 2004 بود يا 2002 و بعد اينكه اون كه اون دوست خوب گفتند معلومه كه ربطي نداره... منم مي خواستم بگم كه يه دور ديگه از اول تو يه فايل جديد درست كن ... ولي مسينكه درست كرديش ولي من مي گردم ببينم آيا باز اين هم جزو باگهاست يا نه؟

aminem

Member
ممنون . من با 2002 درست كردم ولي بعد از اين مشكل يه دور هم با 2004 ساختم ولي فرقي نكرد

جدیدترین ارسال ها

بالا