مشكل با شكلي كه دنبال موس حركت ميكنه

topol_2002

New Member
من بعلت تازه كار بودن در فلش به مشكلي برخوردم. :oops:
من يه فلش طراحي كردم كه با بردن موس روي دكمه ها يك movie clip به صورت عمودي دنبال موس حركت ميكنه. كه فايلش رو هم پيوست كردم.
مشكل من اينه كه ميخوام فقط وقتي موس روي دكمه ها ميره اين كليپ فعال بشه و در بقيه صفحه فعال نباشه. فكر كردم يك دكمه طراحي كنم كه در قسمت over اون كليپ باشه و در قسمت hit يك مستطيل كه روي دكمه ها را گرفته. ولي كار نكرد. :!: (كليپ حركت نميكنه) يه بار هم فايل swf اون را در يك فايل فلش ديگه import كردم ولي باز هم در اين صورت حركت نميكنه :cry: .
لطفا هركس ميتونه منو راهنمايي كنه :?:

sambol

Active Member
اقا شما اين كليپ رو طوري ساختيت كه اين مثل دنبال موس حركت مي كنه اگه مي خواي وقتي موس رو روي هر دكمه اي بردي اين مثلث بياد به حالت ويرايش دكمه ها برو (يعني دوبار روشون كليك كن )در خط تايم لاين روي حالت over كليك كن بعد اون كليپ كه همون مثلث باشه رو هر جاي دكمه خاستي قرار بده . بعد هر وقت موس رو رو دكمه ببري اون رو نمايش مي ده

topol_2002

New Member
ببخشيد آقاي سمبل
گفتم تازه كارم ولي نه اينقدر...
اين كار رو بلدم. من ميخوام اين مثلث به همين شكل حركت كنه ولي منظورم اينه كه فقط در محدوده اي كه اين 4 تا دكمه هستند اين مثلث حركت كنه و به بقيه جاهاي صفحه نياد. اگه تو همين فايل دقت كنيد ميبينيد كه مثلث تا پايين صفحه هم دنبال موس مياد ولي من ميخوام فقط در محدوده دكمه ها به هراه موس راه بياد و موس كه از اون محدوده مشخص بيرون اومد ديگه موس رو دنبال نكنه.
از اينكه براي جواب سوالم وقت گذاشتين سپاسگزارم

topol_2002

New Member
دوستان مگه اين سوالي كه من پرسيدم خيلي مشكل هست يا در اون ابهامي وجود داره كه كسي جواب نميده؟

topol_2002 گفت:
دوستان مگه اين سوالي كه من پرسيدم خيلي مشكل هست يا در اون ابهامي وجود داره كه كسي جواب نميده؟
به نام خدا

نه تپل جان
اين سوال احتمالا براي بچه هاي سايت خيلي سادس كه جواب نمي دن!!!!

سعي مي كنم كه امشب يكي درست كنم و بذارمش اينجا!

موفق و پيروز باشيد!

topol_2002

New Member
آقا دستتون طلا.
نميدونم با چه زبوني تشكر كنم.
اميدوارم كه تو قرعه كشي بانك يه ماكزيما برنده بشي!

جدیدترین ارسال ها

بالا