مشكل با دامنه و تغيير ناگهاني Dns

J4vad

Member
با سلام ! وقت بخير

من يك دامنه داشتم روي پنلم كه از DirectI هست ! بعد از مدتي كه ثبت كردم يكباره DNS ها به DNS هاي Suspend تغيير پيدا كرد به هيچ عنوان دليل را متوجه نشدم ! به همين دليل به DirectI ايميل زدم و منتظر جوابم تا موقعي كه جواب بده خواستم دليل رو اينجا مطرح كنم! حال مي خواستم ببينم دوستان تا به حال دچار اين مشكل شدن ! دامنه 2 هفته هست كه ثبت شده و تا به حال با دامنه هاي ديگر اين مشكل رو نداشتم

DNُS هايي كه اومده ! ابتدا فكر كردم به دليل Manage هست اما اون نبود

ns2.suspended-domain.com
ns1.suspended-domain.com

منتظر كمك دوستان هستم

يا حق .:)

آخرین ویرایش:

SME

Banned
راستش من که تاحالا نشنیده بودم.
اما دایرکت آی جای جالبی برای ثبت دامین نیست.
خیلی هم اعتبار نداره. پیشنهاد میکنم دامینهاتون رو در آنلاینیک - اینام و اگر تونستید در گوددی ثبت کنید.
آنلاینیک ارزون تر از اوون دوتای دیگه هستش و البته پنل مدیریت دامین هم داره.

SME

Banned
راستی مگه این دامینهایی که تو دایرکت آی ثبت کردید پنل نداره؟ اگر ندارید از کسی که براتون رجیستر کرده بگیرید.:)

mamoolhacker

Active Member
دايركت اي خودش يه گزينه ي ساسپند داره ! دوست من دامين شما رو ساسپند كردن خود به خود عوض نشده !
به كسي كه ازش دامنه رو گرفتين بگين
زير سر اونه

J4vad

Member
راستش من که تاحالا نشنیده بودم.
اما دایرکت آی جای جالبی برای ثبت دامین نیست.
خیلی هم اعتبار نداره. پیشنهاد میکنم دامینهاتون رو در آنلاینیک - اینام و اگر تونستید در گوددی ثبت کنید.
آنلاینیک ارزون تر از اوون دوتای دیگه هستش و البته پنل مدیریت دامین هم داره.

ممنون از كمك شما ! دوست عزيز من 1 سال هست كه با DirectI كار مي كنم مشكلي هم ندارم به نظر من معتبرترين هم هست من درخواست كمك كردم نه تغيير پنل

راستی مگه این دامینهایی که تو دایرکت آی ثبت کردید پنل نداره؟ اگر ندارید از کسی که براتون رجیستر کرده بگیرید.
من يك يوزر نيستم دوست عزيز ! سرور دارم و همينطور نمايندگي دامنه !

نه دوست عزيز من نمايندگي گرفتم مقداري پول در DirectI گذاشتم و نمايندگي گرفتم مثل اينكه شما كمي شوخ هستيد:lol:

آدرس : http://domains.ajahost.net

دايركت اي خودش يه گزينه ي ساسپند داره ! دوست من دامين شما رو ساسپند كردن خود به خود عوض نشده !
به كسي كه ازش دامنه رو گرفتين بگين
زير سر اونه
________

ممنون از كمك شما ! اما من عرض كردم 1 ساله دارم كار مي كنم با اين پنل مشكلي نبوده ! حتي به خاطر Mange هم گفتم نبوده ! و Supend و Lock و ... هم از هم تشخيص مي دم مطمئن باشيد از اين گونه نكات پيش پا افتاده نيست وگرنه تا به حال درست كرده بودم ! البته اگر اينجا به نتيجه نرسم خود DirectI به ايميلم جواب خواهد داد ! خواستم زودتر شه و دليل رو بدونم مثل اينكه دوستان به اين مشكل بر نخورده اند

منتظرم اگر كسي با اين مشكل مواجه شده بود خوش حال مي شم كمك كنيد

موفق باشيد

يا حق .:)

J4vad

Member
بله ! مشكل حل شد ! تشكر از دوستان مثل اينكه از دامنه شكايت شده بود و تاكيد كرده بودن كه مي تونيد يا انتقال بديد به يك پنل ديگه در كشور ديگه يا اينكه آن را حذف كنيد كه خوب با موفقيت انتقال داديم

موفق باشيد

يا حق .

ehsanch

Active Member
تا وقتی که از suspend در نیاد نمیشه ترنسفر کرد.

directi معتبرترین جا برای ثبت دامین هست...

جدیدترین ارسال ها

بالا