مشكل اپلود phpnuke بر روي سرور اصلي

bluesun

New Member
سلام
راهي هست كه بشه فايل فشرده رو توي سرور unzip كرد وبعد phpnuke رو راه اندازي كرد.
آخه من بعد از unzip كردن اپلود ميكنم و زمان خيلي زيادي طول ميكشه
اگه كسي بلده لطفا راهنمايي كنه . :wink:

در ضمن من تازه كارم اگه سوالم خيلي آسونه لطفا مسخره نكنيد :oops: :wink:

sarallah

Member
سلام دوستان

براي اين كار بعد از آپلود كردن فايل زيپ به كنترل پنل سايت بريد و قسمت File Manager
حالا روي فايل زيپ يك كليك كنيد
سمت راست بالا (قبلنا بالا بود) يه سري امكانات مثل تغغر نام فايل و... مياد كه آنزيپ هم جزوشون هست

مخلصيم
ثارا...

pcviper1

Member
سلام دوست عزیز همون طور که آقا ثار ا.. گفتن باید فایل فشرده رو آپلود کنی بعد به cpanel سایتت بری و از اونجا روی File Manager کلیک کنی بعد تواونجا فایلتو انتخاب کن البته برای انتخاب کردن روی نوشته بزن و برای باز کردن پوشه ها رو ی عکس اونها بعد از این کار یعنی انتخاب کردن توی همین صفحه بالا سمت راست چند تا نوشته هست که باید روExtract File Content بزنی و تمومه دیگه

[marq=left:3bc7d18f01]WwW.P30VIPER.CoM[/marq:3bc7d18f01]
:arrow:

mehrnet

Member
من از lycos هاست گرفتم و نمی دونم چجوری باید به cpanel برم
میشه راهنماییم کنید

zfarhad2003

Member
ببخشيد lycos امكانات مجاني مي ده شما از امكانات مجاني استفاده مي‌كنيد يا اينكه با پرداخت پول از امكانات ميژه پولي استفاده مي كنيد كه در اين صورت بايد مدير سرور از طريق ايميل اطلاعات كاملي در مورد كنترل پانل و مديريت سايت در اختيار شما قرار داده باشه

zfarhad2003

Member
در حالت مجاني فكر نكنم امكان آن زيپ كردن رو توي كنترل پانل داده باشن اگه دوستان ديگه اطلاعاتي در اين رابطه دارن بگن تا ما هم ياد بگيريم

جدیدترین ارسال ها

بالا