مشكل ارتباط با ديتابيس

كمك كنيد. من مشكلم با ديتابيس هست دارم يه برنامه برا امور اداري درست ميكنم با دريم ويور و asp.net &access
ولي مشكل اينجاست كه ديتابيس رو ميشناسه و تست هم ميكنه ولي جداول اوون رو نميتونه نمايش بده . تو سايت خود دريم ويور گفته بود patch مربوط به xp SP2 وارتباط با ديتابيس رو نصب كنيد مشكل حل ميشه . من نصب كردم يه بار شناخت . وسط برنامه خطا داد مجبور شدم برنامه رو ببندم ،دوباره كه اجرا كردم نتونست جداول Dbase رو پيدا كنه .
لطفا يه نفر راهنمايي كنه. مشخصات سيستمي: winxp sp2
dreamweaver MX2004
access XP

Ok

اگه FAT سیستم شما NTFS هست - باید پرمیشن Debug user o IUSR_computer name رو بهش بدهی - اگه این کار رو انجام داده بودی و این مشکل رو داری الان - باید تو دریم ویور ارتباط با دیتابیس رو بر مبنای سمت سرور قرار بدی و همچنین چون با اکسس کار میکنی از DSN - Data Source Name استفاده کن - اون موقع مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشید.

hossein_salehi گفت:
اگه FAT سیستم شما NTFS هست - باید پرمیشن Debug user o IUSR_computer name رو بهش بدهی - اگه این کار رو انجام داده بودی و این مشکل رو داری الان - باید تو دریم ویور ارتباط با دیتابیس رو بر مبنای سمت سرور قرار بدی و همچنین چون با اکسس کار میکنی از DSN - Data Source Name استفاده کن - اون موقع مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشید.
iuser مجوز داره ولی مشکل رو دارم هنوز منظور شما از ارتباط بر اساس سمت سرور و DSN چیه؟
اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین کارم خیلی لنگه.ممنون میشم.

mahamm1d

Member
دوست عزیز DSN رو وقتی میشه استفاده کرد که از asp استفاده کنه نه asp.net .

pedrammajid

New Member
دوست من . مشکلت از یه جایه سادست.explorer رو باز کن . تایب کن localhost و وقتی اینتر رو زدی connect شو . مشکلت اینه که IIS ofline .کار می کنه و باید online کنی تا table های database رو بشناسه .
امیدوارم کارت راه بیفته .
یا علی

DSN هم با ASP کار میکنه و هم .NET
اگه گاهی وقتا به دیتا بیس وصل میشه و بعضی وقتا نمیشه - مشکل اینجاست که engine آسیب دیده و اگه رو یه WIN سالم از اول ACCESS و ASP به ترتیب نصب شه درست میشه.
در مورد DSN هم باید بگم که
DSN = DATA SOURCE NAME
یعنی به جای اینکه مسر دیتا بیس رو برا برنامه مشخص کنی یه اسم به اون مسیر میدی. از اینجا :
Control Panel > Administrator Tools > Data Sources > TAB dovomi = System DSN
یه ADD میزنی و مسیر رو مشخص میکنی و یه اسم به اون مسیر میدی.
از این به بعد تو ASP وقتی Connection String میخوای بدی اینو تو " " بنویس.
DSN=name DSN shoma ke alan dorost kardin
موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا