مشخص باشه كي جواب داده

hnh1361

Member
سلام . به همه دوستان جديد و قديمي من در اين سايت.
راستش از خيلي وقته كه پست نداشتم. و خوشحالم كه دوباره دارم به پر و پاي اين سايت مي پيچم.
راستش اگه اجازه بدين يه ايراد مي خوام از صفحه اول و قسمت آخرين ارسالها بگيرم.
در نسخه قبلي سايت كه آخرين ارسالها به صورت متحرك بودن و از سمت پايين به بالا ميومدن مشخص بود كه كي به اون پست مورد نظر جواب داده و من خودم معمولا وقتي سوالي مطرح مي كردم توي صفحه اول صبر مي كردم تا ببينم كه كي به سوالم جواب ميده و براي من خيلي جالب تر بود.
ولي با شكل كنوني درسته باز هم اخرين جواب در بالاترين قسمت قرار مي گيره ولي مشخص نيست كه كي جواب داده منظورم توي صفحه اوله سايته ها .
در صورتي كه صلاح دونستين يه فكري به حال اين قضيه بكنيد.

:wink: مرسيجات :wink:

parpar

Member
منم وافقم
بدونيم كي و چه كسي جواب داده . مثل نسخه قبلي

parpar

Member
منم موافقم
بدونيم كي و چه كسي جواب داده . مثل نسخه قبلي

MrMohi

Active Member
به نظر من یک مقدار شلوغ میشه ! ولی حتما باید دلیلی داشته باشه که مدیران سایت اون قسمت رو حذف کردند

Salar

Active Member
مشخص باشه كي جواب داده یعنی چی؟ تو این سایت هیچکسی عالم نیست و همه به هم به نوعی احتیاج دارن...منظورت اینه که وقتی یه موضوعی رو مطرح می کنی منتظر می مونی که آقا بابک جوابتو بده بعد اسم بابک رو ببینی بیایی اونجا و جواب رو بخونی؟!؟

بنظر من همینطور خوبه...چون اولن با کلاستره هم هیچ اسمی نداره :wink:

parpar

Member
چرا ميزني حالا اقا سالار .
نگفتم شخص خاصي بياد جواب منو بده . گفتم مثلا وقتي الان من يك موضوع رو طرح كردم و رفتم و بعد يك ساعت بعد اومدم و ديدم تو صفحه اول هنوز تاپيك من هست بدونم همونيه كه خودم نوشتم يا كسي اومده جواب داده و موضوع دوباره اومده بالا .
البته ميدونم كه ميشه از جاهاي ديگه و همون صفحه اول انجمنها هم ديد اما من ميگم در كل بودش به از نبودش است .
اصلا يك بار ديگه هم اين موضوع مطرح شد و هم اينكه اول سايت به جاي 10 تا تاپيك مثلا 20 تا نمايش داده بشه اما خوب حتما اقا مجيد صلاح ندونسته ديگه !
ما چرا بيخود بحث كنيم اصلا !
راستي ميشه بگي كلاسش كجاست ؟؟؟؟ ما هم ببينيم اين كلاس نهفته در بي اسمي رو ؟

Salar

Active Member
parpar گفت:
نگفتم شخص خاصي بياد جواب منو بده . گفتم مثلا وقتي الان من يك موضوع رو طرح كردم و رفتم و بعد يك ساعت بعد اومدم و ديدم تو صفحه اول هنوز تاپيك من هست بدونم همونيه كه خودم نوشتم يا كسي اومده جواب داده و موضوع دوباره اومده بالا .
البته ميدونم كه ميشه از جاهاي ديگه و همون صفحه اول انجمنها هم ديد اما من ميگم در كل بودش به از نبودش است .
اصلا يك بار ديگه هم اين موضوع مطرح شد و هم اينكه اول سايت به جاي 10 تا تاپيك مثلا 20 تا نمايش داده بشه اما خوب حتما اقا مجيد صلاح ندونسته ديگه !
ما چرا بيخود بحث كنيم اصلا !
راستي ميشه بگي كلاسش كجاست ؟؟؟؟ ما هم ببينيم اين كلاس نهفته در بي اسمي رو ؟

چرا ميزني حالا اقا سالار .
8O مثلا داريم بحث مي كنيما!! :wink:

نظر خوبيه ولي شما بايد فكر صفحه هم باشيد....الان خيليا مي گن كه سايت دير مياد بالا....

راستي هميشه 10 تايه اول مهم هستند!!! چرا مثلا تو MTV یا تلویزیونهای دیگه تاپ 10 هست!!! به این میگن کلاس...

خوبیه این جور انجمنها اینه که هر وقت یکی به سوال شما جواب میده براتون یه ایمیل فرستاده می شه...و شما رو خبر می کنه!!!

اول اینکه زیاد شلوغ نیست....فقط اسم تاپیکا هست....دوم اینکه حرکت نمیکنن!!!

حالا با من دعوا نکن ...گناه دارم :cry:

parpar

Member
okسالار جان
من يكي كه هلاك اينهمه كلاس شدم . !!!!!
بعد هم خوبي سايت مجيد اينه كه مثل همه سايت هاي ديگه نيست . اين تاپيك 10 تايي و چيزاي ديگه كه مثل همه سايتهاست كه كلاس نيست .
معمولا يك چيز تك و ميگن كلاس. نه چيزي كه همه داشته باشن .
تكي اين سايت اينه كه تو سايتهاي فارسي كاملترين و بهترين انجمنها رو داره و اگه ما اين پيشنهادو به مجيد ميديم فقط واسه اينه كه اين سايت بهترين بمونه .
اما حالا درسته كسي تحويل نميگيره اما خوب !

ضمنا من كي دعوا كردم من كه خيلي مهربونم !!

جدیدترین ارسال ها

بالا