مشاوره خرید پاور و کیس برای این سیستم

3DTotal

Well-Known Member
با سلام

به نظر شما چه کیس و پاوری برای سیستم زیر مناسب هست:
Motherboard :SuperMicro X8DAL-i
CPU : 2 * Intel Xeon E5620
Ram : 2 * 4 GB DDRIII 1333 MHZ
VGA :pNY QUADRO 2000 1 GB DDR5
HDD :500GB Sata

خودم کیس و پاور زیر را انتخاب کرده ام . آیا به نظر شما مناسب هست ؟
CASE : GREEN Powerful
Power : GREEN 785b

با تشکر .

پیوست ها

• 13-182-192-S01.jpg
    13-182-192-S01.jpg
    33 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • 13-182-192-S03.jpg
    13-182-192-S03.jpg
    69.4 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:

majid_a95

Active Member
سلام
کیس که سلیقه ایه زیاد مهم نیست! مگر درشرایط خاص :shock: ولی پاور رو بالای 1000 .....
یاعلی:rose:

3DTotal

Well-Known Member
سلام
کیس که سلیقه ایه زیاد مهم نیست! مگر درشرایط خاص :shock: ولی پاور رو بالای 1000 .....
یاعلی:rose:
سلام

من کیس را از لحاظ ظاهر نگفتم بلکه از نظر امکاناتی که داره . چون این کیس ها مخصوص پلتفورم سرور هستند و مادربرد های سرور را هم ساپورت می کنند و با کیس سیستم های خانگی فرق می کنند .

موفق باشید .

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    194 کیلوبایت · بازدیدها: 3
آخرین ویرایش:

Mj

Well-Known Member
سلام پیشنهاد خودت رو بسیار عالی میدونم با پاور هم موافقم
فقط چند مطلب:
مادر بوردت 2 پلتفرم هست می خواهی توی هر 2 تا سوکت cpu بزاری یا فعلا میخوای با یه دونه شروع کنی؟
دوم اینکه اگه بخوای با دو پلتفرم کار کنی باید بسیار به خنکی دستگاهت اهمیت بدی سعی کن با خنک کننده های cooler master این دما رو پایین بیاری
سوم این که با کارت گرافیکت موافق نیستم سعی کن از Nvidia 470 GTX Geforce chipset DDR5 استفاده کنی با توجه به اینکه مادر بوردت از 2 تا PCI Express 16x استفاده میکنه میتونی بعدا یه کارت گرافیکه دیگه هم از همین مدل بخری و SLI کنی
ولی جدا ازین حرفا سیستمو پسندیدم

Tomatico

Member
salam hamechit khube faghgat bayd bedunam ke vase che kari mikhay komaket konam
coolermaster ham ye power dare ke khorake two way ham hast 1250W ya green 1200 albate felan 785W ham rat mindaze vali in dota quad sli ham support mikonan
ama age betuni cpu ro bekoni dual X5650 harf nadare unvaght lezat 24core ro dark mikoni
rametam vase harkari kheyli kame hadaghal 8G
vase kare 3d Quadro khube ama age firegl peyda koni kheyli besarfetar va behatare
ama case bazam cooler master CMstacker 830 Nvidia edition
age ke nemikhay ziad vasash hazine koni coolmax server ham bad nist
khosh bashi​

3DTotal

Well-Known Member
سلام

مادر بوردت 2 پلتفرم هست می خواهی توی هر 2 تا سوکت cpu بزاری یا فعلا میخوای با یه دونه شروع کنی؟
دوم اینکه اگه بخوای با دو پلتفرم کار کنی باید بسیار به خنکی دستگاهت اهمیت بدی سعی کن با خنک کننده های cooler master این دما رو پایین بیاری

بله . از هر دو استفاده می کنم .نظر خود من هم همینه .

سوم این که با کارت گرافیکت موافق نیستم سعی کن از nvidia 470 gtx geforce chipset ddr5 استفاده کنی با توجه به اینکه مادر بوردت از 2 تا pci express 16x استفاده میکنه میتونی بعدا یه کارت گرافیکه دیگه هم از همین مدل بخری و sli کنی
خیلی فکر خوبی .ممنون از نظرتون حتما همین کار را می کنم .

ولی جدا ازین حرفا سیستمو پسندیدم
ممنون .

موفق باشید .

3DTotal

Well-Known Member
سلام

salam hamechit khube faghgat bayd bedunam ke vase che kari mikhay komaket konam
coolermaster ham ye power dare ke khorake two way ham hast 1250W ya green 1200 albate felan 785W ham rat mindaze vali in dota quad sli ham support mikonan
من این سیستم را برای کارهای گرافیک سه بعدی می بندم .

ama age betuni cpu ro bekoni dual X5650 harf nadare unvaght lezat 24core ro dark mikoni

این CPU ایی را که نام بردید همون انتخاب اول من بود ولی الان خیلی گرونه توی مایه های 1700 الی 2 ملیون تومن هست که فعلا این هزینه را ندارم.:shock:
rametam vase harkari kheyli kame hadaghal 8G
vase kare 3d Quadro khube ama age firegl peyda koni kheyli besarfetar va behatare
ama case bazam cooler master CMstacker 830 Nvidia edition
age ke nemikhay ziad vasash hazine koni coolmax server ham bad nist
khosh bashi

خیلی ممنون از نظرتون .استفاده کردیم .

موفق باشید .

arash_ga

New Member
من سیستمی به شرح زیر دارم ÷اور مال سیستم قبلیم هست می خواستم ببینم مناسب برای این سیستم هم هست و احتیاج به تعویض پاور دارم یا نه؟؟ممنون
cpu cor i3 540
mean asus p7H55-m
vga 4850 ATI
ram 4gbDDR3
2تا هارد sata
پاورم EPS 580 green هستش

arash_ga

New Member
مشکلی نداره . میتونید از همین پاور استفاده کنید.

مطمئن هستید که این کافیه چون من وسایل جانبی زیاد دارم روی این سیستم mp3 player با هاش شارژ میکنم هارد گیم پد و کارت tv و 2 تا فن بزرگ کیس کارت صدا میخوام که بدونم به نظر شما مصرف این سیستم در اوج راندمان کاری چقدر هست و خروجی واقعی این پاور چقدر هست ممنونم از دوستان که اطلاعاتشون را در اختیار می گذارند :rose:

Hwt

Active Member
پس شما یک زحمت بکشید دقیقا بگید چیا به این سیستم قراره وصل بشه . تا مشخص تر بشه راهنمایی کرد . ضمنا چند وقته پاور رو گرفتید؟

arash_ga

New Member
پس شما یک زحمت بکشید دقیقا بگید چیا به این سیستم قراره وصل بشه . تا مشخص تر بشه راهنمایی کرد . ضمنا چند وقته پاور رو گرفتید؟

پاورم را 3 سالي هست كه گرفتم
cor i 3 540
mean asus p7h55-m
4gb corssair 1600
vga 4850
2 hard sata
tv cart
audio cart
dvd rw
fane cace 2
web cam
mp3 player

:wink:

Mj

Well-Known Member
سلام دوسته من
بهتره که پاورت رو به Green 750w ارتقا بدی
ولی اگه ندادی هم مشکلی پیش نمیاد :rose:

Hwt

Active Member
پاورم را 3 سالي هست كه گرفتم
cor i 3 540
mean asus p7h55-m
4gb corssair 1600
vga 4850
2 hard sata
tv cart
audio cart
dvd rw
fane cace 2
web cam
mp3 player

:wink:
من پیشنهادم برای شما 535b هست.شما هم که پاورت بالاتر از اینه . پس موردی نداره.

جدیدترین ارسال ها

بالا