مشاوره - بسته های سایت ساز

dubairan

Member
سلام دوستان

سوالی دارم خواهش میکنم بی تعصب پاسخ بدید.
میخوام وب سایتی برای فعالیت شخصی خودم ایجاد کنم واصلا فرصت یادگیری و ایجاد وب سایت توسط خودم را ندارم از طرفی در شغلی ک قبلا" داشتم یکی دوبار صابون طراحان وب به تنم خورده که بسیار بدقول بودند وپشتیبانی درستی نداشتند.
خلاصه اش اینکه وب سایتی میخوام که خوب و بی دردسز و مناسب آماده بشه و مدیریت وب سایتم خیلی ساده و کامل دست خودم باشه.

تبلیغاتی هست که بسته های سایت ساز ارائه میکنند وادعا میکنند در عرض 10 دقیقه! میشه وب سایت را راه اندازی کرد وبسیار ساده میشه اونا مدیریت کرد. نظر شما چیه؟

از طرفی یک سری نرم افزارهایی هستند برای طراحی ساده صفحات وب بدون داشتن دانش برنامه نویسی از قبیل: LMSOFT Web Creator Pro یا WYSIWYG Web Builder یا برنامه های مشابه.

(از این جهت گفتم بی تعصب پاسخ بدید چون بسیاری از طراحان وب اصلا" موافق سایت ساز و از این قبیل نیستند)
با این اوصاف پیشنهادتون چیه؟:
1- خرید بسته های آماده سایت ساز
2- استفاده از نرم افزارهای طراحی ساده، بدون داشتن دانش برنامه نویسی
3- اگه خلاف مقررات سایت نیست دعوت از طراح باسواد ومنصف(لطفا PM بدید)

باتشکر

msaeedmp

Member
باسلام
با توجه به تجربه چندین ساله، این بسته ها برای افرادی مناسب است که به موارد زیر اهمیت نمی دهند:
1- امنیت 2- ظاهر خوب 3- امکانات بالا
در واقع این افراد یکسری امکانات پایه را می خواهند و مسایل دیگر اصلا برایشان مهم نیست.
البته با توجه به ضعف های بعضا بزرگی که در این سیستم ها می باشد، استفاده از سیستم های مدیریت محتوا بیشتر توصیه می شود.
البته ناگته نماند که به اصطلاح هر چه چقدر پول بدی آش میخوری، طبیعتا شما اگر از سیستم های شرکت های معتبر استفاده کنی درصد امنیت و کارایی بالاتری خواهند داشت.

استفاده از نرم افزارهایی که نام بردید در صورتیکه هیچ آشنایی قبلی با وب نداشته باشید در واقع برای شما بخش مدیریت ایجاد نخواهد کرد و شما تنها یک وبسایت استاتیک خواهید داشت. در واقع این نرم افزارها تنها یک پله کار رو انجام می دهند و برای داشتن یک وبسایت حرفه ایی تر قدم های بسیاری مانده است.

موفق باشید

آخرین ویرایش:

arman2012

Member
شما دوست عزیز به نظر من از هیچ نرم افزاری استفاده نکنید . من دیدم اشخاصی که حتی از نرم افزار دریم ویور برای سایت استفاده می کنن که من بازم موافق نیستم چون اگه کسی کامل صد درصد هم این نرم افزار رو بلد باشه باز هم نمی تونه طراحی خوب و چیزی که تو ذهنش هست رو پیاده کنه چون نرم افزار یه حدی داره اینو گفتم که دیگه نرم افزار های پایین تر رو هم بیخیال بشید . ولی از دریم ویور فقط از قسمت ادیتش می شه برای ادیت کردن استفاده کرد و خوبه .
در رابطه با بسته های شرکت ها براتون بگم که این بسته ها اگه از شرکت معتبری خریداری بشه که خیلی عالیه و امنیت سایتتون بالاتر میره ولی احتیاج به بودجه ی زیادی داره و من بسته های ارزون و بی کیفیت رو پیشنهاد نیم کنم .
در رابطه با طراحی هم من می تونم کمکتون کنم و سایتتون رو طراحی کنم برای این کار یه پیام خصوصی به من بدید کافیه .
اگه بودجه ی زیادی دارید من می تونم یه سیستم خوب براتون پیدا کنم که به دردتون بخوره ولی اگه دوست دارید از سیستم های رایگان استفاده کنید من وردپرس و جوملا رو به شما پیشنهاد می کنم البته بسته به کارتون داره

majid1605

Active Member
در رابطه با بسته های شرکت ها براتون بگم که این بسته ها اگه از شرکت معتبری خریداری بشه که خیلی عالیه و امنیت سایتتون بالاتر میره ولی احتیاج به بودجه ی زیادی داره و من بسته های ارزون و بی کیفیت رو پیشنهاد نیم کنم .

همونطور که دوستان گفتند اگه بخواید از محصولات تجاری استفاده کنید باید حسابی پول خرج کنید و از یه شرکت معتبر تهیه کنید تا بتونید به پشتیبانیشون اعتماد کنید.
اما من توصیه می کنم برید سراغ سیستم های مدیریت محتوای جوملا یا وردپرس از لحاظ امنیتی در سطح بالایی قرار دارند و البته سایتهای پشتیبانی خوبی هم دارند و در صورتی که بخواید با هزینه کمی براتون قالب و سایر امکانات رو در صورتی که وجود نداشته باشند تهیه می کنند.
توصیه می کنم چه از سیستم های مدیریت محتوای رایگان مثل جوملا یا وردپرس چه سیستم های تجاری شرکت های ایرانی خواستید استفاده کنید توی نت حتماً تحقیق کنید بعد برید سراغشون.

ای کاش مورد استفاده رو هم دقیق تر می گفتیدو چه امکاناتی نیاز دارید تا بهتر میشد راهنمایی کرد.ولی برای سایت های شخصی جوملا و ورد پرس بهترین گزینه ها هستند.

arman2012

Member
البته خوب من وردپرس رو از لحاظ سئو بیشتر پیشنهاد می کنم همچنین یک پایگاه پشتیبانی قوی داره ولی جوملا معلوم نیست کدوم سایت مال جوملای فارسی هر کی اومده یه سایت زده یکی جومینا یکی جومفا

dubairan

Member
همونطور که دوستان گفتند اگه بخواید از محصولات تجاری استفاده کنید باید حسابی پول خرج کنید و از یه شرکت معتبر تهیه کنید تا بتونید به پشتیبانیشون اعتماد کنید.
اما من توصیه می کنم برید سراغ سیستم های مدیریت محتوای جوملا یا وردپرس از لحاظ امنیتی در سطح بالایی قرار دارند و البته سایتهای پشتیبانی خوبی هم دارند و در صورتی که بخواید با هزینه کمی براتون قالب و سایر امکانات رو در صورتی که وجود نداشته باشند تهیه می کنند.
توصیه می کنم چه از سیستم های مدیریت محتوای رایگان مثل جوملا یا وردپرس چه سیستم های تجاری شرکت های ایرانی خواستید استفاده کنید توی نت حتماً تحقیق کنید بعد برید سراغشون.

ای کاش مورد استفاده رو هم دقیق تر می گفتیدو چه امکاناتی نیاز دارید تا بهتر میشد راهنمایی کرد.ولی برای سایت های شخصی جوملا و ورد پرس بهترین گزینه ها هستند.

دوست عزیز ممنون از پاسخ شما

یک سایت بازرگانی 2زبانه نیاز دارم + سایت انجمن. خیلی نمیخوام حرفه ای باشه بازاری برای این کار بهتر جواب میده. از عکس وکلیپ حجم کم هم نیاز است بیشتر استفاده شود.
اینکه پس از برپایی وب سایت مدیریت و کنترل اون کامل دست خودم باشه و نیازی به طراح نداشته باشم خیلی مهمه.

حالا اکه بخوام از یک سایت ساز آماده (در حد متوسط) استفاده کنم پیشنهاد شما چیه؟ حدودا" چقدر باید هزینه کنم؟

موفق باشید

arman2012

Member
برای انجمن وی بولیتین فارسی رو من پیشنهاد می کنم یا مای بی بی فارسی
برای خود سایت هم وردپرس میشه و هم جوملا 1.7 در اصل شما سه تا سایت می خواید
یک سایت بازرگانی فارسی و یک سایت بازرگانی انگلیسی و یک انجمن که همه توی ساب دومین سایتت باشن

arman2012

Member
البته برای شما که یه سایت ساز در حد متوسط می خواین وردپرس هم خیلی خوبه و هم بهترین سئو رو داره و کلا من هزینش فکر کنم پانصد هزار تومن طراحیش براتون در بیاد

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
اگر بسته های سایت سازی که به شما معرفی می کنند، از پشتیبانی خوبی برخوردارند، می تونند گزینه خوب و راحتی برای شما باشد.
حتی می تونید برای این بسته ها، قالب سفارشی ، سفارش بدید
موفق باشید

dubairan

Member
درود بر شما
اگر بسته های سایت سازی که به شما معرفی می کنند، از پشتیبانی خوبی برخوردارند، می تونند گزینه خوب و راحتی برای شما باشد.
حتی می تونید برای این بسته ها، قالب سفارشی ، سفارش بدید
موفق باشید

ممنون از پاسخ شما

ممکنه پکیج سایت سازی معرفی کنید که هم قیمت مناسبی داشته باشد هم کیفیت وپشتیبانی خوب.

majid1605

Active Member
دوست عزیز ممنون از پاسخ شما

یک سایت بازرگانی 2زبانه نیاز دارم + سایت انجمن. خیلی نمیخوام حرفه ای باشه بازاری برای این کار بهتر جواب میده. از عکس وکلیپ حجم کم هم نیاز است بیشتر استفاده شود.
اینکه پس از برپایی وب سایت مدیریت و کنترل اون کامل دست خودم باشه و نیازی به طراح نداشته باشم خیلی مهمه.

حالا اکه بخوام از یک سایت ساز آماده (در حد متوسط) استفاده کنم پیشنهاد شما چیه؟ حدودا" چقدر باید هزینه کنم؟

موفق باشید

برای انجمن که به نظرم بهترین گزینه ها vBulletin که اگه بخواید لاینس رو خریداری و قالب واستون طراحی کنند بالا 500 تومن حساب کنید دست کم نمونه اش هم همین سایت مجید آن لاین که داره استفاده می کنه.بیشتر چیزهاش هم پولی
اگه هم می خواید هزینه خیلی خیلی کمتری بدید شاید فقط طراحی قالب مای بی بی نمونه اش توی امضا خودم قرار داره همه چیزش رایگانه مگه اینکه چیز اختصاصی بخواید.توی سایت پشتیبانی یه قالب خیلی خیلی حرفه ایی بخواید با کمتر از 50 تومن واستون میزنند.

اما در مورد سایت هم من باشم یا از جوملا یا از وردپرس استفاه می کنم

این CMS های که معرفی کردم همه یه نوع نرم افزار محسوب میشن و فقط کافیه کار کردن باهشون رو یاد بگیرید مثل Word بعد همه چیز سایت دست خودتونه .
معمولاً خیلی از سایت سازها از همین CMS ها الگو گرفتند.

جوملا فارسی و جومینا دوسایت پشتیبانی جوملا هستند
مای بی بی ایران هم پشتیبانی پارسی MYBB

arman2012

Member
البته دوست عزیز وی بولیتین فارسی رو من رایگان هم اخرین نسخش رو سراغ دارم و این سایت مجید آنلاین هم فکر کنم از اون استفاده کرده ولی خوب فرقی نداره فقط اون پولیه این نیست .
کارش راحت تره ولی مای بی بی هم انجمن ساز خوبیه
وردپرس هم از جوملا راحت تر و حرفه ای تره برای همین گفتم که وردپرس بهتره برای استفاده ی شما چون همه چی دم دستته و سئوی بهتری هم داره

arman2012

Member
یا علی به نظرم من که به درد نم یخوره چون همش رایگان هست مخصوصا انجمن ساز وی بولیتین که اگه توی گوگل سرچ کنید یه سایت مرجع هم داره که رایگان برای دانلود می زاره هم افزونه هم خودش رو
تمام مارکت ساز ها رو هم رایگان تو اینترنت هست هر کدوم رو خواستی یه سرچ کن پیدا می کنی

eAmin

Well-Known Member
البته دوست عزیز وی بولیتین فارسی رو من رایگان هم اخرین نسخش رو سراغ دارم و این سایت مجید آنلاین هم فکر کنم از اون استفاده کرده ولی خوب فرقی نداره فقط اون پولیه این نیست .
کارش راحت تره ولی مای بی بی هم انجمن ساز خوبیه
وردپرس هم از جوملا راحت تر و حرفه ای تره برای همین گفتم که وردپرس بهتره برای استفاده ی شما چون همه چی دم دستته و سئوی بهتری هم داره
ویبولتین فارسی؟! یک لینک معتبر لطف میکنید؟ شما از کجا میدونید اون نسخه Null نشده باشه؟
درضمن شما از کجا میدونید مجید آنلاین داره از ویبولتین فارسی و اونم نسخه رایگان داره استفاده میکنه؟ خیر دوست سخت در اشتباهید! مجید آنلاین از نسخه پولی و کاملا قانونی ویبولتین استفاده میکنه و این رو میتونید از خودشون بپرسید و همچنین در انجمن اصلی vBulletin پیگیری کنید.

arman2012

Member
شما مثل اینکه درست نمی خونید من گفتم فکر می کنم . اون پست هم مال چند وقت پیشه . بله سایت وی بی ایران که خودش یه انجمنه برید توش نال شدش هست اکثر سایت ها هم دارن ازش استفاده می کنن یه ایراداتی داره ولی خوب درسته . نسخه ی قانونیش هم به نظر من به درد یه انجمن مثل مجید آنلاین می خوره که خوب زیاد طرفدار داره برای کار شما مای بی بی بهتره

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
کد:
ممکنه پکیج سایت سازی معرفی کنید که هم قیمت مناسبی داشته باشد هم کیفیت وپشتیبانی خوب.
من که بیشتر پکیج جوملا رو استفاده کردم و راضیم...

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
کد:
من که بیشتر پکیج جوملا رو استفاده کردم و راضیم...

arman2012

Member
راستی یه سوال داشتم دوست عزیز می گم جوملا یه ذره دست و بال آدم توش بسته نیست ؟؟ من که اینطور فکر می کنم چون من یه ذره توش بعضی وقت ها گیر می کنم می خواستم نظر شما رو بدونم

جدیدترین ارسال ها

بالا