مشاوره برای ثبت دامنه

سلام
دانشگاه از من خواسته یه انجمن برای دانشجوبان دانشگاه ایجاد کنم که شامل قسمتهای اموزشی, نمونه سوالات و بحث های ازاد باشه اما من هر چقدر فکر می کنم نمی تونم اسم خوب و تازه ای که راحت هم باشه و راحت تو ذهن هک بشه و در ضمن فینگیلیش باشه (ترجیحا ) پیدا کنم.........می شه یه کمکی کنید؟
منتظرم:rose:

بهترين نام ساب دامنه انجمن بر اساس دامنه خود دانشگاه شما هست

سلام دوست عزیز
از راهنماییت ممنون اما ما قصد داریم بعد از چند ماه این انجمن را توی دانشگاههای دیگه هم معرفی کنیم و برای همین دوست ندارم از اسم کلیشه ای(مثل اسم دانشگاه خاص ) استفاده کنم.......... به نظرتون چی کار کنم:-?؟

خیلی بعیده دانشگاه همچین درخواستی از دانشجو داشته باشه:shock:
حالا کدوم دانشگاه هست ؟

سلام دوست عزیز
اصلا بعید نیست:snap: چون هم زمان دوتا از ارگانهای اصلی دانشگاه از من در خواست این کار رو کردن و با مجوز دانشگاه انجام می شه
ممنون می شم اگر راهنمایی کنی:rose:

موضوع رشته شما چیه ؟ موضوع فعالیت و ...

اگر پست اول من را خونده باشی می فهمی که اموزش در زمینه های کامپیوتر و نمونه سوالات و بحث های ازاد و این شامل همه ی رشته ها می شه نه رشته ی خاص..........ممنون می شم کمکم کنی:rose:

hami131

Member
نمیشه اسمه خاصی توصیه کرد و خودتون باید وقت بزارید و انتخاب کنید

و توصیه من این هست که از اسم های ترکیبی استفاده کنید هم دامنه آزاد هست هم تو سرچ بهتر میاد و در یاد بهتر میمونه چون منحصر به فرد میشه

موفق باشید

سلام.
یک دامنه ir با اسم feo من دارم که باسه آموزش و پرورش بود ولی نتونستن با باهاش کارکنند و دامنه را خودم خریدم ازشون.
با ما تماس بگیر اگر مایل بودی.
موفق باشی :D

majid-e

Member
خیلی جالبه این کار یعنی همین اسم انتخاب کردن خیلی سخته به نظر من نظر سنجی اونم تو سایت یا حداقل در گروه خودتون ...

سلام.
یک دامنه ir با اسم feo من دارم که باسه آموزش و پرورش بود ولی نتونستن با باهاش کارکنند و دامنه را خودم خریدم ازشون.
با ما تماس بگیر اگر مایل بودی.
موفق باشی :D
سلام دوس جون
نه ممنون من خودم دوتا انجمن دارم اما باید جدید و نو باشه.........از توجهت ممنون:rose:

خیلی جالبه این کار یعنی همین اسم انتخاب کردن خیلی سخته به نظر من نظر سنجی اونم تو سایت یا حداقل در گروه خودتون ...

سلام دوس جون
توی گروه نظر سنجی کردیم یه نظرهایی دادن که نگو ( خیلی ضایع بود)برای همین خواستم اساتید هم راهنمایی کنن
ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا