مسابقه!!! مسابقه!!!

nemesis

Member
با سلامي پر از مهر، محبت و صفا خدمت تمامي دوستان عزيز و با عرض تسليت براي زلزله شهر بم :(

امروز يك كم حوصله ام سر رفته بود گفتم بشينم يك كم فوتوشاپ كار كنم. همين طور كه داشتم كار مي كردم يك دفعه ديدم يك شكلي از آب درآوردم كه به نظرم خوب در آمد (البته من كه تازه كار هستم و طرح هايي كه درست مي كنم يك هزارم پيكسل از طرح هاي شماهم نميشه). با خودم گفتم اين عكس را هم در اين انجمن بگذارم و از دوستان عزيز بپرسم كه من چگونه اين طرح را درآوردم؟

اگر پاسخ صحيح داديد يه جايزه كوچك هم در حد وسع خودم به دوستان عزيز پيش كش مي كنم.( كه البته براي تهراني ها مخصوص تر است - براي ديگر شهرها هم بالاخره يك فكري مي كنم كه كمتر از تهراني ها نباشه.) :wink:

در ضمن شايد مسخره باشه ولي خوب اوليشه ديگه. اگر به نظر شما خوب بود در آينده نزديك عكسهاي جالبتري مي سازم. و اگر هم خوب نبود كوله بارم رو جمع مي كنم و مي روم.
:oops:
اين هم از طرح من:
majid.jpg

با سپاس فراوان
NEMESIS

saman_sweden

Active Member
به نظر من كارتون عاليه
هر كاري و هنري هرچنده ساده اگر فكر و خلاقيت خود فرد باشد خيلي ارزشمند است

gollpesar

Member
سلام
به احتمال زياد شما اين كار رو بيشتر با Gradient انجام داديد ؟!( اينجور نيست ؟ مخصوصا اون كلمه Majid Online )
در ضمن براي ما كه خارج از كشور هستين چه فكري مي كنيد .... ( زياد جدي نگير ! ما اومديم اينجا چيز ياد بگيريم .)
يا علي

aminem

Member
سلام.من يه سوتي دادم تو اين پيغامم كه اصلاحش كردم.
به نظر من هم با گراديانت درست شده و بعد روي پروانه ها از فيلتر استفاده شده(اسم فيلترشم حفظ نيستم.شرمنده)

salmanclever

Well-Known Member
سلام
ما که شاگرد همتون هستیم
همیشه بعضی از ایده ها و کارهای بزرگ تصادفی بوجود می آیند در هر صورت ادامه بده موفق باشید
من فکر میکنم اون پروانه ها رو با فیلتر نویز ساخته اید
و اون مجید آنلاین رو با ابزار گرادیان و ....
سلمان...

Saeid Taheri

Active Member
دوست عزيز nemesis جان
كار جالبي رو پيش گرفتيد اميدوارم موفق باشيد
به نظر من شما اين عكستون رو اين چنين طراحي كرديد البته شايد با اين اعمالي كه من ميگم انجام نداده باشيد ولي با اين كار ها ميشه اين چنين عكسي رو درست كرد حتي دستي.
اون عبارت مجيد آنلاين رو اون چيزي كه در عكس شما نشون ميده چند خط ساده مشكي رنگ هست كه به صورت هاله در اومده و روي متنتون قرار داديد كه با خطاي چشم يك چيزي مثل سايه ديده ميشه
اما پروانه شكل خود پروانه كه در خود فوتوشاپ هست
ولي اون حالت نقطه چين مانند رو ميتونيد با فيلتر
Diffuse Glow ايجاد كنيد ديگه فكر نميكنم توضيح ديگهاي باقي مونده باشه
اميدوارم مفيد بوده باشه
با تشكر موفق باشيد

nemesis

Member
با تشكر از همه دوستان كه نظر خودشون را بيان كردند.
ولي هيچ كدام از جوابهاي شما درست نبود. ولي جواب آقاي سعيد طاهري يه كم نزديك تر و قابل قبول تر بود.
در ضمن اين كارهايي كه من انجام دادم هيچ كدامشون با filter نيست. (اين هم يه راهنمايي)
و يه چيز ديگه: 2 روز ديگر بيشتر فرصت نداريد.

Saeid Taheri

Active Member
دوست عزيز درمورد اون نوشته مجيد آنلاين كه در ارسال قبليم گفتم ولي با توجه با اينكه شما گفتيد از فيلتر استفاده نكرديد براي نقطاه چين كردن پروانه بايد بگم كه با ابزار زير ميتونيم اين كار رو انجام بديم
نام ابزار مورد نظر :Sharpen Tool
كليد ميانبر : R

ديگه فكر نكنم چيز ديگه اي باقي بمونه براي توضيح
با تشكر موفق باشيد

Saeid Taheri

Active Member
راستي اون كجي حالت پروانه ها هم هنگام اسكيل كردن شكل مورد نظر بايد كليد كنترل رو پايين نگاه داشت تا بشه به شكل مورپ نظر مانند شكل پروانه آبي رنگ شما قوس داد.
موفق باشيد

mmm

Member
با سلام و تشكر
شايد از يك pattern روی مجید آنلاین استفاده کرده اید که خطهای راه راه کج رویش بیندازد و پروانه ها راهم بعد از ایجاد خطهای راه راه در لایه جدا گانه ای که هستند مد لایه شان را در آن حالت قرار داده اید.

nemesis

Member
با سلامي دوباره
عزيزان! راه شما هم درست. ولي من در اين كار از ساده ترين راه حل ممكن استفاده كرده ام. چرا اين قدر مي پيچونيدش.
در ضمن آقا سعيد همان ارسال اوليت خيلي بهتر بود. ولي بازهم امتياز خوبي به دست آورده ايد. اگر بازهم سعي كنيد جايزه تون هم كامل تر ميشه.
در ضمن يك مسابقه ديگر هم فرستاده ام.
با اميد موفقيت
NEMESIS

mmm

Member
براي پروانه ها بعد از اينكه در لايه جدايي آن را وارد تصوير كرديد مد لايه را dissolve و مقدار fill را حدود 65% قرار دادید.

nemesis

Member
سلام دوستان
اين هم اعلام نتايج اين مسابقه:
برندگان مسابقه : Saeid_Taheri و mmm

امتيازات:
Saeid_Taheri = چهار امتياز از هشت امتياز (با ارفاق)
mmm = دو امتياز از هشت امتياز

اگر به تقسيم بندي امتيازات اعتراض داريد حداكثر تا آخر امروز بنويسيد تا رسيدگي كنم. بعد از امروز حتما جوايزتان را به آدرس ايميلتان مي فرستم.

و اما طريقه ساخت اين طرح:
1) اول، يك صفحه جديد باز مي كنيد و اندازه آن هم هرچي خواستيد بگذاريد و رنگ پس زمينه آن سياه انتخاب كنيد.
2 ) يك متني با اندازه 72 بنويسيد . و در قسمت لاير سمت راست را بر روي لاير متن بزنيد و گزينه Rasterize layer را انتخاب كنيد.
3) حالا، روي ابزار قلمو كليك كنيد و رنگ آن را سياه انتخاب كنيد و اندازه آنرا نيز روي 400 بگذاريد. و بعد روي متنتان را فقط يكبار از پايين به بالا به سمت شمال شرقي رنگ كنيد. اگر خوب اين كار را كرده باشيد نتيجه حاصله شبيه به همان طرح من ميشه.
4) بعد از اينكار دو لايه ايجاد شده را با هم Merge مي كنيم.
5) سپس در يك صفحه ديگر يه شكل پروانه با رنگ ديگري مثل قرمز مي كشيم و دوباره روي آن را با همان قلمو و با رنگ سياه رنگ مي كنيم. و در قسمت mode آن را در حالت dissolve قرار مي دهيم. و fill آن را نيز كمتر مي كنيم تا شكل مي به دانه هاي ريزي تبديل شود. و بعد شكلمان را وارد تصوير اصلي مي كنيم. و دور آن را با ابزار magic wand انتخاب مي كنيم و مي بريم.
6) سپس CTRL+T را مي زنيم و آن را مي چرخانيم و مي توانيم و به منوي Edit >transform>skew رفته و به آن حالت ذلخواه را بدهيم.
اگر سوالي برايتان پيش آمد حتما سوال كنيد.
NEMESIS

mmm

Member
با تشكر از شما كار جالبي بود اگر جايزه هايش مي ارزد ادامه بدهيد. ممنون

gollpesar

Member
فكر نمي كردم اينقدر راحت اينو درست كردي !!!!!!
زيبا بود ؟!؟ به دوستان برنده هم تبريك مي گم .
يا علي

mmm

Member
با سلام و تشكر اگر ممكن است در امتياز ما تجديد نظر بفرماييد البته اگر به جايزه اش مي ارزد.
از مسابقه تان و جايزه تان ممنونيم

جدیدترین ارسال ها

بالا