مسابقه بزرگ ساخت آبجکت ایرانی VN Plugin

MUSE

Member
با سلام خدمت تمامی دوستان مجید آنلاین:
شرکت بزرگ Vn plugin در راستای حفظ فرهنگ اسلامی ایرانی و ایجاد یک بانک آبجکت متریال ایرانی شروع به ساخت آبجکت های ایرانی نمود.وتا آخر بهمن نسخه کاملا ایرانی شامل object, materials که هرکدام از آنها در ایران وجود داشته و از روی مدل های واقعی ساخته شده در داخل نرم افزار گنجانده است.به بازار طراحی عرضه میکند.
در ضمن در راستای خدمتی به دوستان مدل کار یک مسابقه برگذار نموده است تا شما دوستان با ساخت آبجکت ایرانی و اسلامی آبجکت های خود را در اختیار تمام ایرانی های ایران زمین بگذارید.
شما با عضویت در سایت www.vnplugin.com و شرکت در مسابقه در قسمت انجمن مجازی در قسمت مدل کاران و طراحی دکور عضو شده و طبق قوانین مسابقه شروع به ساخت میکنید.
درپایان عرض کنم که هدیه این مسابقه پک آبجکت و متریال ایرانی vnplugin .

با تشکر حامدملکی مدیر مدلینگ vnplugin

آخرین ویرایش:

MUSE

Member
در ضمن اضافه کنم که شما عزیزانی که در این مسابقه برنده بشید آبجکت های خود را در پک ایرانی به نام خودتان ثبت خواهد شد.

MUSE

Member
نخیر دوست عزیز شما آبجکتهایی که ساختید را به نام خودتون داخل vnplugin خواهید دید.
در ضمن ما بابت آبجکت های شما یک پیک ایرانی میدهیم.
خدمت دوستان عرض کنم که به هیچ وجه به ضرر شما کاری را انجام نمیدهیم.

max vray

کاربر VIP
سلام
چند سوال
1.این نرم افزار نسخه ازمایشی نداره که ببینیم چطوری هستش؟
2.اصلا چقدر میرزه یک پکش که بخواهیم جای ابجکتامون یک پک بگیریم؟
3.ابجکتا باید چه مشخصاتی داشته باشند؟
4.اصلا الویت شما الان رو چه ابجکتاییه؟
5.سایتتون خیلی قشنگه اما اطلاعاتی از خود نرم افزار و توضیحات کلی درموردش وجود نداره و کلا سیاستای کلی شرکت من جمله اینکه اول قراره چه چیزایی ابجکت کنند و بعد چیارو تا الا اخر تو سایت نیست.
و در نهایت اینجوری فکر نکنم زیاد کسی بیاد برای مدل سازی چون اطلاع رسانیتون ضعیفه.
خوبه که تو این ارسه دارین تلاش میکنین اما برای جذب مدل کار باید توضیحاتتون بیشتر باشه.

MUSE

Member
سلام دوست عزیز
از اینکه از سایت دیدن کردین ممنون و با دقت نسبت فضای سایت صحبت کردین ممنون.
باید عرض کنم که در قسمت انجمن مجازی یک قسمت مدل کاران وجود دارد.لطفا دیدن کنید.(در آنجا شرایط مسابقه گفته شده است)
نرم افزار ما در دو قیمت 14000تومان و 192000تومان فعلا عرضه میشود.
پک ایرانی ما هم احتمالا تا آخر بهمن بیرون میاد اما قیمت نهایی آن را تصویب نشده است.
شما میتوانید برای آشنایی بشتر به شرکت مراجعه فرمایید.

با تشکر

MUSE

Member
با سلامی دوباره خدمت دوستان:
باید عرض کنم تا 23 باید آبجکت های خودتان را upload کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا