مزیت استفاده از go.php

Webber

Well-Known Member
سلام
خود من از این مورد بیشتر برای داشتن آمار استفاده می کنم. که مثلا چند نفر از این طریق به یه جایی برده میشن.مزیت بعدی اش اینه که اگر خواستید می تونید آدرس رو جایگزین کنید،بدون اینکه مجبور باشید در تمام صفحات اون رو تغییر بدید.شاید مزایای دیگری هم داشته باشد.ولی در کل روش خوبیه این redirect.

موفقیت

sunrise

Member
مي تونيد فايل go.php که فرموديد رو اينطوري بنويسيد:
PHP:
$url = trim($_REQUEST['url']);

if ($url)
{
	if (preg_match('#(http(s?)|ftp)://(.*?)#i', $url))
	{
		header("Location: $url");
	}
	else
	{
		echo 'Invalid URL.';
	}
}
else
{
	echo 'No URL.';
}

Darkknight

Member
بعد وقتی این فایل رو در قالب قرار دادم ، تمامی لینک ها این طوری تغییر می کنن؟

sunrise

Member
بعد وقتی این فایل رو در قالب قرار دادم ، تمامی لینک ها این طوری تغییر می کنن؟
نه اين فقط فايل go.php هست، براي اينکه لينک ها تغيير کنند يا مي بايست شما بصورت دستي همه لينک ها رو تغيير بديد يا اينکه مي تونيد در footer سايت (منظورم آخرين بخشي که به اجرا در مياد و مشترک هست در همه فايل ها) کدي رو قرار بديد تا بوسيله اون لينک ها تغيير پيدا مي کنه به اون شکلي که شما مي خواهيد، البته تا ليست فايل ها و لينک ها مشخص نباشه، نمي تونم دقيق بگم چيکار کنيد، اگه ممکنه آدرس سايت خودتون رو بفرماييد تا من لينک ها رو بررسي کنم بعد کد مناسب رو به شما اعلام مي کنم.

farik

Well-Known Member
سلام..
دوست عزيزم جناب آقاي سان رايس..اين صفحه go.php يك اشكال داره كه لازم ميدونم بهتون متذكر بشم...و اونم اينه كه نفوذگر ميتونه آدرس سايتش رو براحتي در قالب سايت ايشون به كاربر بده و باعث مشكل براي سايت اشون بشه....چه بهتر بود اگه قبل از هدر و داخل شرط يك تست ميكرديد كه آدرس مربوط به سايت خودشون باشه..
بازهم از كمك هايي كه به كاربران ميكنيد ممنونم...
با تشكر TABOTABDESIGN

websamancom

Well-Known Member
با سلام و احترام
go.php و یا نمونه های مشابه بیشتر برای برداشتن لینک مستقیم هست که باعث افت رتبه سایت مواجه شده به لین به سایتهای فیلــــــتر و کاهش رنک سایت بخاطر لینک مستقیم به سایتها مثل گوگل که اینکار رو انجام داده

جدیدترین ارسال ها

بالا