مزدا خودرويي براي نسل امروز

SPD

Member
نمونه كار ها

Mazda01.jpg

mazda-C.jpg

mazda-D.jpg

سلام دوستان....

بعد ديدن اين نمونه ها لازم يه توضيح خاصي بدم البته با اجازه دوست عزيزم g_a_l_a_g_o_o_l_a

من راستش براي طراحي كردن زياد وارد نبودم ولي وقتي اين دوست عزيزم منو راهنمايي كردش سعي كردم با كمك اين راهنمايش به كار طراحي بيشتر از پيش توجه و دقت كنم . مشكل من ايده پردازي بودش كه گالاگولا كمك بزرگي بهم كردش ... يه سري از حرف هاش رو براتون مي زنم شايد به دردتون بخوره :
براي اين كه يك طراح بزرگ بشويد بايد :

سه راه براي كسب مهارت و تجربه نسبي وجود دارد :
يك) ديدن كار هاي حرف اي
دو ) آناليز كردن آنها
سه) اجراي آنها
كه اينها باعث ميشود قواي ايده پردازيت بالا بره.(ايده پردازي مهمترين بخش طراحي هستش)
زماني كه يه موضوع بهت ميدن اگه اين راه حل ها را بلد باشي ميتوني گليم خودت از آب بكشي بيرون .

براي اينكه شما خيلي حرف اي بشيد دو حالت داره : بايد تحصيلات آكادميك داشته باشيد ، ابزار ها را خوب شناخته باشي گروهي كار كني و هزار تا راه ديگه.
البته ميتوني نسبتاً هم حرف اي باشي و يكم هم كه اعتبار بخواهي كسب كنيد بايد خلاقيت خرج كني كه در اين صورت به صورت تنهايي هم ميتونيد كار كنيد.
سعي كنيد رد كارهاتون تا اونجا كه ممكنه از متد هاي بروز استفاده كنيد .

اين تا اينجا، يه مثال كوچيك :
شروع به آناليز اين عكس مي كنم :
به هشت بخش تقسيم شده : يك- ايده پردازي . شما فقط ميتوانيد با توجه به ابزارتون ايده پردازي كنيد .. مثل من الان فتوشاپ بلدم – عكاسم كار با وكتور و شيپ تا حدودي بلد هستم ولي كار سه بعدي بلد نيستم . پس نبايد از خودم اين انظار داشته باشم كه تو ايده ام بيام يه كار سه بعدي هم به كار ببرم چون نميتونم. پس حتما برا خلق ايده ابزارت رو حتما بشناسيد.
شماره دو – تعريف ديتا هستش :
شما بايد داده هاي مورد نظر ايده رو پيدا كنيد. مثلا الان من تو ذهنم كه ايده پردازي كرده بودم نياز به عكس اسب با اون حالت دارم و يه ماشين مزدا اگر نداشته باشم ميتونم از ذوق عكاسيم به كار ببرم و عكس بگيرم.
شماره سه – ساخت مدل خام عكس و جابه جاي در طراحي براي پيدا كردنم بهترين جا در زمينه
شماره چهار – بهترين راه ها براي خوشگل كردن اين طرح كه در ادامه در ذهنتان ميآيد ياد داشت و به كار ببريد
شماره پنج : مدل دادن به اسب براي هر چه بهتر به چشم آمدن طرح
مرحله ششم : استفاده از فونت هاي مناسب. سعي كنيد تا اونجا كه ممكنه با فونت هاتون بازي كنيد و در ضمن استفاده از آرم شركت
مرحله هفتم : ساخت بكگراند مناسب براي تصاويركه حتما بايستي به كار بخوره ولي بايد بسيار ساده باشه تا كار را تحت پوشش قرار نده
و مرحله هشتم : كه آخريش هستش ميكس كليه تصاوير و داده ها هستش.

دوستم اينو بهم گفتش : اگه تو بتوني فقط ده درصد اين كار رو انجام بدي يعني اينكه داري پيشرفت ميكني .

مرسي وشرمنده سرتون در آوردم . اميد وارم كه تونسته باشم كمكي به دوستان كرده باشم.
البته باز هم از دوست خوبم g_a_l_a_g_o_o_l_a سپاسگذارم

هيچ وقت براي يادگيري دير نسيت.
روز خوش و عيدتون مبارك.

آخرین ویرایش:
آفرین جالب شده .. ولی چرا از بنفش استفاده کردی .. ؟
کلا روی بکگراند بیشتر کار کن
موفق باشی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بنظرم باید روی تایپوگرافی بیشتر کار کنی.

طرز نوشتن دعای تحویل سال زیاد به دل من ننشست.
hanghead.gif

ولی از اون طرح مزدا همراه با اسبها و ... خوشم اومد.
54kkjuh_th

موفق باشی.

SPD

Member
مرسي . دوستان. يه چيزي زمينه بنفش به عنوان تمثيل نمايشي فقط همين تو كار داده نميشودفقط براي هر چه بهتر نمايش دادنش به كار بردم.

tohmat

Active Member
در کل کار ها خوبن ، من از رنگ بنفش هم خیلی خوشم میاد! :)
بیشتر از کارها از توضیحاتی که نوشته بودی خوشم اومد، این خیلی خوبه! موفق باشی!
راستی یه سری هم به این امضای من بزن ، خوشحال می شم تو رو هم اونجا ببینم!

راستی داشت یادم می رفت راجع به کار نظر بدم ، همونطور که سارا خانوم گفتن ، روی تایپوگرافی ، فونت ها و طرز قرار گرفتنشون نسبت به هم و نسبت به صفحه بیشتر کار کن ، عکس اون مزدا زرده هم اگه ، خاکستری شه بهتره.

آخرین ویرایش:

alionline1366

Active Member
خیلی خوب شده کارت مشکلش همون دعای تحویل سال هست با اون مزدا زرد زیر جدول مشخصات فنی هم زیاد حال نکردم رنگشو عوض کن یه تست بزن ارجاعات و توضیحاتتو از همه بیشتر حال کردم

salmanclever

Well-Known Member
کار زیبایی شده
سعی کن روی نور روی خودرو و انعکاسهای خودرو و سطح در فتوشاپ بیشتر کار کن

جدیدترین ارسال ها

بالا