مزايا و معايب كارل 12 نسبت به نسخه هاي قبلي

giahchin

Member
سلام دوستان
به نظر من اون بچه هايي كه با كارل 12 كار مي كنند مزايا و معايب نسخه جديد كارل رو جهت اطلاع بقيه توي اين تاپيك اعلام كنند .

giahchin

Member
من حدود 15 دقيقه است كه استفاده كردم از يك امكان جديدش خيلي لذت بردم و اون Snap to Object است . عين محيط Auto cad شده خيلي به درد مي خوره

ضمنا يك ضعف بزرگ هم نسبت به كارل 11 برطرف شده و اون خوندن فايلهاي كارل 9 به پايين است . توي كارل 11 اكثر فايلهايي كه با كارل 9 ساخته شده بود و توش فارسي نويس داشت اگه مي خونديش هم فارسي ها رو به هم مي ريخت و هم تا ميومدي به خودت بجنبي Recovery كارل پيغام .Corel A. R. M رو ميده و بايد كارل رو ببندي .
ولي توي اين نسخه فارسي ها رو به هم ميريزه ولي حداقل برنامه رو نمي بنده !

انشا ا... در نسخه بعدي فارسي ها رو هم درست نشون بده :wink:

roozbeh007

Member
بله اسنپ تو آبجکت ویژگی بسیار خوبیه.
یکی از بهترین ویژگیهایی که به کرل ۱۲ اضافه شده، قابلیت اکسپُرت به مایکروسافت آفیس هستش که این کلی از بار مشکلات من کم کرد.

Amir531

Member
در نسخه 11 تحت ويندوز اكس‌پي فارسي رو پشتيباني نمي‌كرد اما حالا مي‌كنه٬ اين يه حسن.
تبديل فايل به پي‌دي‌اف در نسخه 11 در حروف‌چيني فارسي مشكل داشت اما حالا عاليه٬ اين حسن دوم.
اما٬
اما در تايپ فارسي و عربي در سطر اول بعضي پاراگراف‌ها مشكل مي‌سازه٬ اين يه ايراد جديده كه در قبلي‌ها نبوده.

saeed_asl

New Member
به نظر من بهتره از كرل 11 استفاده كنيد چون اشكالات زيادي در 12 وجود داره كه بايد برطف بشه. مثلا در zoom ايراداتي هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا