بی بی کد مرکز سونی

m.n1362

Member
سلام.توضیح خاصی ندارهومدل با مکس رندر وی ری 2 زمان رندر 15 in..سایزش بالا بود کیفیت یکی از عکسارو کم کردم راحتر ببینید .ممنون.

پیوست ها

• tehranparslow.jpg
    tehranparslow.jpg
    924 کیلوبایت · بازدیدها: 118

saeedmagic

Member
خوب شده آفرین
ولی رفلکت اسپایدر اونقدر منظم نیست و اگر روی زمین بیشتر کار کنی بهتر می شه.

max vray

کاربر VIP
سلام خوب شده من هم فقط بنظرم اسفالت خیلی تمیز و براق شده.
ابجکت اسپایدر رو هم بدی ممنون میشم اخه ابعادش نمیدونم که خوم بسازم
موفق پیروز باشی:rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
این رو خودت ساختی؟! خیلی خیلی رئال شده فقط همانطور که دوستان گفتند زمین غیر طبیعی شده چون اروپاشم اسفالتش اینجوری نیست. spider چیه؟! مرد عنکبوتیه :lol:. خیلی عالیــــــــــــــــــــــه. من هی نگاه میکیردم میگفتم کدوماش واقعیه کدوم عکسه

m.n1362

Member
این رو خودت ساختی؟! خیلی خیلی رئال شده فقط همانطور که دوستان گفتند زمین غیر طبیعی شده چون اروپاشم اسفالتش اینجوری نیست. spider چیه؟! مرد عنکبوتیه :lol:. خیلی عالیــــــــــــــــــــــه. من هی نگاه میکیردم میگفتم کدوماش واقعیه کدوم عکسه
:lol:سلام 2 تاشم رندر...گفتم یه بار تهرانپارس و تمیز نشون بدم چون افتضاحه..مرد عنکبوتیم میشه..ممنونم.:rose:

m.n1362

Member
سلام خوب شده من هم فقط بنظرم اسفالت خیلی تمیز و براق شده.
ابجکت اسپایدر رو هم بدی ممنون میشم اخه ابعادش نمیدونم که خوم بسازم
موفق پیروز باشی:rose:
سلام ممنونن از نظر ..اسپایدر ابجکت نیست خودم درستش کردم کاری نداره با احجام اولیست..حتما میذارمش الان فایلش پیشم نیست.:rose:

(Hamid)

Well-Known Member
باریکلا خوشگل شده .:rose:

افق دید پیاده برای تابلوها وجود نداره. تو واحدای بقل هم همین مشکل هست. یکی از بقل فروشگاه ها رد شده متوجه نمیشه کی به کیه.
تابلوت فقط از فاصله دور افق دید داره. زیادی رفته بالا.
فونتتم بد چیدی.

رندر عالی. رئال

K.D.G

Member
سلام آسفالت نه بامپ داره ....... رفلکتشم زیاده+اون خونه اون ور هم نساختی ؟چون فلت دیده میشه ......:)

m.n1362

Member
سلام آسفالت نه بامپ داره ....... رفلکتشم زیاده+اون خونه اون ور هم نساختی ؟چون فلت دیده میشه ......:)
سلام رفلکتو زیاد کردم خودم خوشم اومد اما نظرت درسته ..خونه رو نساختم چون زمان کم بود وقت محیط رو زیاد نداشتم.....:rose::rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.این کار بود 3تومن گرفتی؟؟ نوش جونت... ایکاش اینجور مشتری سمت ماهم بیاد.
رندر خوب و طبیعی شده.ساده زیبا.موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا