سلام 2 تاشم رندر...گفتم یه بار تهرانپارس و تمیز نشون بدم چون افتضاحه..مرد عنکبوتیم میشه..ممنونم.این رو خودت ساختی؟! خیلی خیلی رئال شده فقط همانطور که دوستان گفتند زمین غیر طبیعی شده چون اروپاشم اسفالتش اینجوری نیست. spider چیه؟! مرد عنکبوتیه . خیلی عالیــــــــــــــــــــــه. من هی نگاه میکیردم میگفتم کدوماش واقعیه کدوم عکسه
سلام ممنونن از نظر ..اسپایدر ابجکت نیست خودم درستش کردم کاری نداره با احجام اولیست..حتما میذارمش الان فایلش پیشم نیست.سلام خوب شده من هم فقط بنظرم اسفالت خیلی تمیز و براق شده.
ابجکت اسپایدر رو هم بدی ممنون میشم اخه ابعادش نمیدونم که خوم بسازم
موفق پیروز باشی
سلام داداش گل..ممنونم استیل خالص دادم حتما لحاظ میکنم چون اصلا توجه نکرده بودم بهش.خوب شده آفرین
ولی رفلکت اسپایدر اونقدر منظم نیست و اگر روی زمین بیشتر کار کنی بهتر می شه.
سلام دوست گلم خوبی ؟جای افتخار که کارای ضعیف منو دوست داری..ممنون کارت درسته..همیشه کارهات قشنگه
سلام رفلکتو زیاد کردم خودم خوشم اومد اما نظرت درسته ..خونه رو نساختم چون زمان کم بود وقت محیط رو زیاد نداشتم.....سلام آسفالت نه بامپ داره ....... رفلکتشم زیاده+اون خونه اون ور هم نساختی ؟چون فلت دیده میشه ......
یه پست خصوصی میزنم میگم ..فکر کنم خلاف مقرراته چون معماری ساره ای تا فردا میکم کامل..ممنونماقا من که رشتم مدیریت هستش . این spider که میگید واسه معماریه!؟ کو چیه!؟
سلام..ممنونم..نه 3 رو فعلا نداده 2 داد.شما که استاد مایی داداش.سلام.این کار بود 3تومن گرفتی؟؟ نوش جونت... ایکاش اینجور مشتری سمت ماهم بیاد.
رندر خوب و طبیعی شده.ساده زیبا.موفق باشی.