مرورگر GreenBrowser

siavash45

Member
دوستان برنامه مرورگر GreenBrowser رو مي تونيد ببينيد و از امكانات بسيار زياد اون استفاده كنيد.
GreenBrowser

siavash45

Member
آقا سعيد باور كن از اون موقعي كه من اين برنامه رو گرفتم ديگه سراغ internet explorerنرفتم..تا مدتي با اون كار نكنيد پي به قابليتهاش نمي بريد.

saman_sweden

Active Member
siavash45 گفت:
دوستان برنامه مرورگر GreenBrowser رو مي تونيد ببينيد و از امكانات بسيار زياد اون استفاده كنيد.
GreenBrowser
برنامه اي كه 436k بيت است چطور ميتونه اون همه سيستمهاي امنيتي را پشتيباني كنه پس نميتونه جاي اكسپلورر و يا نت اسكيپ يا اوپرا را بگيره

saman_sweden

Active Member
siavash45 گفت:
GreenBrowser
برنامه اي كه 436k بيت است چطور ميتونه اون همه سيستمهاي امنيتي را پشتيباني كنه پس نميتونه جاي اكسپلورر و يا نت اسكيپ يا اوپرا را بگيره

siavash45

Member
saman_sweden گفت:
siavash45 گفت:
GreenBrowser
آقا سامان با تشكر از راهنماي شما..من قانع شدم...ولي نمي دونم به عنوان يه كاربر خانگي استفاده از اين برنامه براي من مشكلي ايجاد مي كنه يا نه؟
در ضمن اگر چه اينجا جاش نيست .مرورگر Opera آخرين ورژن اون چيه و كرك داره يا نه؟

Saeid Taheri

Active Member
تشگر از راهنمايي كامل آقا سامان همچنين آقاسياوش عزيز.
موفق باشيد

kami_mz

Well-Known Member
در ضمن اگر چه اينجا جاش نيست .مرورگر Opera آخرين ورژن اون چيه و كرك داره يا نه؟

سلام. آخرين نسخه اش7.23 هستش. از اينجا مي تونيد بگيريد:http://www.opera.com/download/
در مورد كرك هم براي سري 7.2 يه كرك هست كه نمي دونم با اين نسخه هم كار مي كنه يا نه. اونم اينجاست:http://trinsic.org/?search=opera&submit=Search&Yes%5B%5D=ser&Yes%5B%5D=cra

:wink:

ealy

Member
saman_sweden گفت:
siavash45 گفت:
GreenBrowser
سلام
تا اونجا كه من ميدونم اين browser ها مثل avant و green از كرنل internet explorer استاده ميكنن يعني اگه IE روي سيستم نصب نشده باشه اصلا نميشه از اونها استفاده كرد به همين دليل هم با وجود امكانات زيادي كه دارن حجمشون انقد كمه.

جدیدترین ارسال ها

بالا