دوستان برنامه مرورگر GreenBrowser رو مي تونيد ببينيد و از امكانات بسيار زياد اون استفاده كنيد.
GreenBrowser
GreenBrowser
برنامه اي كه 436k بيت است چطور ميتونه اون همه سيستمهاي امنيتي را پشتيباني كنه پس نميتونه جاي اكسپلورر و يا نت اسكيپ يا اوپرا را بگيرهsiavash45 گفت:دوستان برنامه مرورگر GreenBrowser رو مي تونيد ببينيد و از امكانات بسيار زياد اون استفاده كنيد.
GreenBrowser
برنامه اي كه 436k بيت است چطور ميتونه اون همه سيستمهاي امنيتي را پشتيباني كنه پس نميتونه جاي اكسپلورر و يا نت اسكيپ يا اوپرا را بگيرهsiavash45 گفت:دوستان برنامه مرورگر GreenBrowser رو مي تونيد ببينيد و از امكانات بسيار زياد اون استفاده كنيد.
GreenBrowser
آقا سامان با تشكر از راهنماي شما..من قانع شدم...ولي نمي دونم به عنوان يه كاربر خانگي استفاده از اين برنامه براي من مشكلي ايجاد مي كنه يا نه؟saman_sweden گفت:برنامه اي كه 436k بيت است چطور ميتونه اون همه سيستمهاي امنيتي را پشتيباني كنه پس نميتونه جاي اكسپلورر و يا نت اسكيپ يا اوپرا را بگيرهsiavash45 گفت:دوستان برنامه مرورگر GreenBrowser رو مي تونيد ببينيد و از امكانات بسيار زياد اون استفاده كنيد.
GreenBrowser
در ضمن اگر چه اينجا جاش نيست .مرورگر Opera آخرين ورژن اون چيه و كرك داره يا نه؟
سلامsaman_sweden گفت:برنامه اي كه 436k بيت است چطور ميتونه اون همه سيستمهاي امنيتي را پشتيباني كنه پس نميتونه جاي اكسپلورر و يا نت اسكيپ يا اوپرا را بگيرهsiavash45 گفت:دوستان برنامه مرورگر GreenBrowser رو مي تونيد ببينيد و از امكانات بسيار زياد اون استفاده كنيد.
GreenBrowser