مرج کردن در ai

SajadCG

کاربر فعال
سلام.
من خوام که 2 شی که طراحی کردم را یکی کنم باید چیکار کنم؟؟؟

البته نه با استفاده از group یه جورای مثل مرج در فتوشاپ..

moslancer2

Member
دوست عزیزم شما برای اینکار اول اگر هرچی رو group کردی ungroup کن (البته زیاد مساله ای نداره اگر گروپ هم بمونه)... بعد برو منوی window گزینه pathfinder رو پیدا کن (اگر این پنجره رو فعال نداشتی گفتم از اینجا بری) بعد از توی گزینه های این پنجره pathfinder وقتی که هر چی که میخوای merge کنی رو انتخاب کردی گزینه merge رو بزن...:rose:
این نکته هم بگم که تنها فرق این merge کردن با group رو میتونی در موقعی که وارد یک object از اون بخش بشی ببینی... در ai گروپ با merge خیلی کم فرق دارن...
بعد از merge کردن هم میتونی از گزینه expand استفاده کنی و باز اون هارو merge کنی...

آخرین ویرایش:

SajadCG

کاربر فعال
از راهنمای که کردید خیلی ممنون:rose:

یکی روش مرج کردن هم خودم پیدا کردم:

بعد از اینکه شی هاتو انتخاب کردی از منوی objects\compound Path\make رو که بزنی مرج میشه.

فکر کنم این روش به مرج بیشتر شبیه باشه ،چون اگه توی پنل layers هم که نگاه کنی 2 شی تبدیل به یک شی شده.

نظر شما چیه؟؟؟؟

moslancer2

Member
از راهنمای که کردید خیلی ممنون:rose:

یکی روش مرج کردن هم خودم پیدا کردم:

بعد از اینکه شی هاتو انتخاب کردی از منوی objects\compound Path\make رو که بزنی مرج میشه.

فکر کنم این روش به مرج بیشتر شبیه باشه ،چون اگه توی پنل layers هم که نگاه کنی 2 شی تبدیل به یک شی شده.

نظر شما چیه؟؟؟؟

دوست عزیزم این حالت compound هم میشه این هم به نوعی merge کردن هست... ولی merge حالت اصلی که دوتا یا چندتا object رو نگه میداره (در حالت ایزوله) همین merge بود که گفتم... اگر دقت کنید compound برای اینه که دو تا object در هم بصورت کلی ادقام بشن و دیگه نشه بصورت ایزوله به دو object و یا بیشتر دسترسی داشت...
مثلا با یک مثال شما این راه رو امتحان کن... یک مستطیل (یا هر شکل دلخواه) با زمنیه مشکی بکش بهد یکی دیگه هم با زمینه سفید روش بکش و این دو حالت compound و merge رو امتحان کن... متوجه فرقش میشی...:wink::rose:

SajadCG

کاربر فعال
دوست عزیزم این حالت compound هم میشه این هم به نوعی merge کردن هست... ولی merge حالت اصلی که دوتا یا چندتا object رو نگه میداره (در حالت ایزوله) همین merge بود که گفتم... اگر دقت کنید compound برای اینه که دو تا object در هم بصورت کلی ادقام بشن و دیگه نشه بصورت ایزوله به دو object و یا بیشتر دسترسی داشت...
مثلا با یک مثال شما این راه رو امتحان کن... یک مستطیل (یا هر شکل دلخواه) با زمنیه مشکی بکش بهد یکی دیگه هم با زمینه سفید روش بکش و این دو حالت compound و merge رو امتحان کن... متوجه فرقش میشی...:wink::rose:

فرمایش شما درست ولی این روش به نظر من به merge نزدیکتره .:wink:

درضمن با release میشه دوباره به حالت اولیه بازگشت.

moslancer2

Member
فرمایش شما درست ولی این روش به نظر من به merge نزدیکتره .:wink:

درضمن با release میشه دوباره به حالت اولیه بازگشت.

میدونم دوست جان... اما خب در اصل merge همون merge هست و compound هم یک نوع merge در واقع زیاد خودت رو درگیر نکن از هر راهی که کارت رو راه میندازه استفاده کن عزیز...:wink: چون هیچ محدودیتی در کار کردن نیست... یک مثال که همیشه میگم اینه که یک برنامه نویس میتونه با مثلا هزار خط یک برنامه بنویسه اما یک برنامه نویسه دیگه میتونه همون برنامه رو با صد خط تموم کنه... همیشه برای هر کاری چند راه هست...:paint:
موفق باشی عزیز:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا